Ανανεώνει ο Θεοδοσιάδης στον Απόλλωνα Λάρισας

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας ο 42χρονος προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική σεζόν όπου θα επιμεληθεί τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου στη Football League.

Ο Θεοδοσιάδης με τα φετινά 33 επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα (Γ’ Εθνική) και Κύπελλο (Γ’ Εθνική) είχε απολογισμό 25 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες και πανηγύρισε με την ομάδα της Λάρισας την άνοδο στη Football League ως αουτσάιντερ ανεβάζοντας τον Απόλλωνα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μετά από 52 χρόνια για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Αυτό το επίτευγμα και η συνολική παρουσία του στον πάγκο της ομάδας έκανε τον πρόεδρο του συλλόγου, Παναγιώτη Μαντζανά, να κρατήσει τον 42χρονο προπονητή και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ενώ αναμένεται μέσα στη βδομάδα να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επισημοποίηση της συνεργασίας. Το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα τρέχει μέχρι το φετινό καλοκαίρι όμως υπάρχει η πρόθεση ανανέωσης του σε διάρκεια που θα αποφασιστεί από τις δύο πλευρές.

Παράλληλα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης εργάζεται αυτή τη περίοδο πάνω στο κομμάτι της παραμονής κάποιων παικτών αλλά των αποχωρήσεων καθώς καλείται να κρατήσει μία βάση ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια να ζητήσει τα χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών που θα κινηθεί ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις