Τίμησε την κυπελλούχο ομάδα του 1995 ο Σαρακηνός

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Α.Σ. Σαρακηνός, το Σάββατο 7/2 στο κέντρο «Φίλια Γη», ενώ έγινε και η κοπή πίτας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τους διοικούντες να βραβεύουν την ομάδα του 1995 η οποία είχε…

…στεφθεί Κυπελλούχος ΕΠΣΘ, νικώντας τότε με 1-0 τον Αστέρα Ριζομύλου. Η διοίκηση του Σαρακηνού με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία της την εκδήλωση. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Αισθανόμαστε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι κυριολεκτικά κατέκλυσαν το κέντρο «Φίλια Γη» και κατέστησαν έτσι αυτή τη χοροεσπερίδα απόλυτα πετυχημένη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η Κυπελλούχος ομάδα του 1995 και συγκεκριμένα ο τότε πρόεδρος Γεώργιος Αδαμάκος, στη μνήμη του οποίου την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Αντώνης.
Επίσης, βραβεύτηκε ο προπονητής Σάκης Μακρής, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Κύπελλο πριν από 20 χρόνια, οι περισσότεροι εκ των οποίων έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο τότε αρχηγός της ομάδα, Μπάμπης Ζουμπούλης.
Βραβεύτηκε ακόμη ο κ. Δημήτριος Μπαλασκώνης, ο οποίος αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου μας, μιας και ήταν μέλος της ιδρυθείσας ομάδας του 1951.
Τελευταία βράβευση ήταν για τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Σαρακηνού, Γεώργιου Βαΐτση, για τη μεγάλη προσφορά στο σύλλογο. Ανάλογη εκδήλωση είχε να πραγματοποιηθεί πολλά χρόνια και η επιτυχία δίνει τη δύναμη στη διοίκηση να την καταστήσει θεσμό για τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις