Στηρίζει Χιμένεθ ο Μελισσανίδης

Με τον Μανόλο Χιμένεθ θα πορευτεί και τη νέα σεζόν η ΑΕΚ. Η απόφαση που πάρθηκε πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και γνωστοποιήθηκε στον Ισπανό προπονητή δεν έχει αλλάξει στα ανώτατα κλιμάκια της «Ένωσης». Στο «στρατόπεδο» του «δικεφάλου» κατανοούν πως ήταν λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα

σε μία ομάδα την οποία όχι μόνο δεν… διάλεξε ο Χιμένεθ, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να τη δουλέψει όπως θα ήθελε αυτός.

Δεν παραβλέπουν το γεγονός ότι έχει κάνει και ο Σεβιγιάνος λάθη, αλλά δε θα επαναλάβουν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Χιμένεθ απολαμβάνει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει εκτιμήσει ότι ο 53χρονος πήρε μία ομάδα η οποία αγκομαχούσε και δεν ήξερε πως να πάρει αποτελέσματα και την οδήγησε στο minimum των στόχων, το οποίο διακυβευόταν τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα σε ότι αφορά στις δηλώσεις του στη «Marca» από την ΑΕΚ έλεγαν ότι δεν έχει πει τίποτα παραπάνω από όσα είχε πει πρόσφατα και στην κάμερα της Nova. Εκτός αυτού, όλος ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» και σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις εισηγήσεις του Ισπανού.

Όσο για το πότε θα υπογράψει για να κλείσει και τυπικά το θέμα της νέας σεζόν, αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. ενδεχομένως μετά τη λήξη των play off.

Είναι πάντως ενδεικτικό πως σε καμία περίπτωση στην ΑΕΚ δεν θέλουν να μπούνε σε «περιπέτειες» και σε νέες αναζητήσεις. Κάποιοι μάλιστα στο Μαρούσι έφερναν ως αρνητικό παράδειγμα το τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό… Έχοντας μάλιστα στην πλάτη τους και το περσινό κάζο, προσέχουν για να έχουν…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις