Νικηφόρο φινάλε… για Πρωτεσίλαο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Πρωτεσίλαος, καθώς στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου επικράτησε στην έδρα του επί της Αγ. Παρασκευής με 3-1, ενώ παράλληλα ο Μιχ. Ανδρωνάς είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο και…

σε πολλούς ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, αφού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με έξι παίκτες κάτω των 21 ετών.
Από την άλλη πλευρά, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Στ. Μαλακασιώτη τον άφησαν ικανοποιημένο, καθώς είχαν καλή παρουσία ώσπου να δεχτούν το δεύτερο γκολ.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Π. Βούλγαρη στο 10′, για να έρθει η ισοφάριση στο 20′ με πλασέ του Καραγιάννη από κάθετη πάσα του Κόφφα κι αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με χαμένο τετ α τετ του Μπόλη (48′), οριζόντιο δοκάρι του Καλαμίδα (60′) σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, καθώς και χαμένη ευκαιρία λίγο αργότερα, όταν μετά από σέντρα-σουτ ο Κόφφας (64′) ενώ ήταν μόνος, αιφνιδιαστικέ από την πορεία της μπάλας που έσκασε στο έδαφος και πέρασε από μπροστά του, χωρίς να μπορέσει να τη στείλει στα δίχτυα.
Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι που είχαν επίσης πολλές χαμένες ευκαιρίες, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων που τους απέφερε μια τεράστια ευκαιρία με τον Μαρικλέν να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, προ κενής εστίας ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 65′ ο Π. Βούλγαρης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με εξαιρετικό τρόπο, όταν βρέθηκε έξω αριστερά στη γωνία της μεγάλης περιοχής απέφυγε αντίπαλο του και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι».
Στο 70′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 μετά από συνδιασμό των Μαρικλέν και Γ. Αραπίτσα που έφερε σε θέση τετ α τετ τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πρέπει να αναφερθεί, ότι στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Πρωτεσιλάου μαζεύτηκαν σε μια αγκαλιά και πριν φωνάξουν «Πρωτεσίλαος», φώναξαν το όνομα του αδικοχαμένου Προέδρου της ομάδας Μιχάλη Σιαμανίκου. Ακριβώς η ίδια σκηνή είχε γίνει και στον αγώνα της πρεμιέρας, όταν τότε ο Πρωτεσίλαος αντιμετώπισε τον Σαρακηνό εκτός έδρας, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (1-3).
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης, Λάμπος (68′ Μαλλιαρός), Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Τσουβαλιάς (58′ Μαρικλέν), Σιαμανίκος (65′ Τσόγκας), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Γ. Αραπίτσας
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κωνσταντίνου, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής, Λιάτσικος (80′ Μεγαγιάννης), Μπόλης (50′ Γιαννούχος), Κούκιος, Καραγιάννης, Κόφφας, Παπουτσής (70′ Τσίλογλου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις