Ελευθερόπουλος: Παλικαρίσια νίκη

Παλικαρίσια νίκη χαρακτήρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, την επιτυχία της ομάδας του στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Θεωρώ ότι ήταν μια παλικαρίσια νίκη. Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής απέναντι σ’ έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η Football League είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ πιο αμφίρροπο και από τη Σούπερ Λιγκ, όχι όμως καλύτερο. Είχαμε να ξεπεράσουμε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, παρόλα αυτά τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δούλεψαν όπως έπρεπε.
Εξαγοράζουμε χρόνο μ’ αυτή τη νίκη για να πετύχουμε το στόχο μας. Το είπα και μετά την ήττα με τον Ηρακλή. Ο δρόμος είναι αυτός και δεν παρεκκλίνουμε. Όποιος έχει υπομονή θα πορευτεί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για τη δουλειά που έχει κάνει.
Για το αν ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός στη φάση του γκολ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στη φάση λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μπαλντοβαλίεφ. Ενός πολύ χαρισματικού σκόρερ που έχω δουλέψει. Όπως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή μέχρι να ανοίξει το σκορ ήμασταν καλύτεροι. Όμως στο ποδόσφαιρο είναι να εκμεταλλευτείς τις στιγμές, τις ευκαιρίες, αλλά να μην ξεφύγεις από το πλάνο. Λόγω της πίεσης που είχαν οι παίκτες της Καλαμαριάς ορισμένες στιγμές δεν ακολούθησαν το πλάνο. Είναι το σημείο που θέλει πολλή δουλειά. Να εξακολουθήσεις να κάνεις αυτά που έχεις δουλέψει και καταστρώσει με τον προπονητή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις