Με πρώην Ηρακλειδείς… τα γκολ της νίκης του Σαρακηνού στον Ηρακλή

Ο Σαρακηνός έκλεισε τη χρονιά με εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας του Ηρακλή με 3-0, σε αναμέτρηση που έγινε στο λασπωμένο Βασδέκειο, εξαιτίας τα βροχής που έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία κι έτσι αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η παρουσία του Γ. Φασουράκη απέναντι στην παλιά του ομάδα και στο γήπεδο που διέπρεψε…

την περσινή αγωνιστική περίοδο, όπως φυσικά και η παρουσία παικτών που αγωνίζονταν στον Ηρακλή και σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωποι με την παλιά τους ομάδα.
Μάλιστα κατά σύμπτωση και τα τρία τέρματα των νικητών σημειώθηκαν από τους πρώην παίκτες του Ηρακλή, Ζαρίφη, Κοντοβά και Ντούρο με τους δυο τελευταίους να μετακομίζουν από τον Ηρακλή προς το Σαρακηνό τον Ιανουάριο.
Το σημερινό φινάλε είναι απόλυτα ενδεικτικό μιας χρονιάς που ξεκίνησε με άλλες βλέψεις κι ολοκληρώθηκε πολύ διαφορετικά για τους «κυανόλευκους».
Σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα.
Από την άλλη ο Ηρακλής ήταν μέσα στο παιχνίδι, δημιούργησε τις δικές του καλές στιγμές και σίγουρα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, αφού το σκορ ήταν στο 0-1 ως τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οπότε οι φιλοξενούμενοι σημείωσα ακόμη δυο τέρματα.
Τα δυο τετ α τετ του Ασλάνογλου (27 και 38′) κι ακόμη μια φάση στο 58′ όταν πέρασε τους αμυντικού και ενώ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση καθυστέρησε να πλασάρει δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες του Σαρακηνού να τον ανακόψουν, οι καλύτερες στιγμές των γηπεδούχων.
Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς, όταν στο 6′ ο Ζαρίφης μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Το 0-2 έγινε στο 86′, με τον Ντούρο να πασάρει στα αριστερά της μεγάλης περιοχής προς τον Κοντοβά κι αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα διαγώνια ψηλά στην εστία του Κεφαλά. Δυο λεπτά αργότερα (88′) έγινε αλλαγή ρόλων, με τον Ντούρο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, από πάσα του Κοντοβά μέσα στην περιοχή, από όπου πλασάροντας ψύχραιμα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, χωρίς να πανηγυρίσει, όπως κι ο συμπαίκτης του προηγουμένως, σεβόμενοι το πέρασμά τους από την ομάδα του Ηρακλή.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Λιόλιος, Γούτσιος, Τζιόλας (60′ Πριονιστής), Μανούσος, Μπέσσας (65′ Γκινίδης), Δαμάσκος, Τρελόπουλος (18′ λ. τρ. Βλιώρας), Κατσαμπέκης, Ασλάνογλου, Μακρής
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος, Ντούρο, Γιαουπλάρι (30 λ. τρ. Σούδης), Ιωάννου, Καλαμάτας, Σαμαράς, Κοντοβάς, Δουλάς (75′ Γκλαβίνης), Κωνσταντάκος, Ζαρίφης

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις