Διαγόρας: Συγχαίρει, ευχαριστεί και συνεχίζει δυνατά…

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα το Διαγόρα Στεφανοβικείου, με την οποία αρχικά συγχαίρει την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εύχεται την καλύτερη δυνατή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Μ. Βαγγόπουλο και τη βοηθό του Κ. Τσιρδάνη, τον κόσμο που…

πίστεψε και στήριξε την ομάδα, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για καλή ανάρρωση στον Γιώργο Καπούλα.
Στο τέλος την εν λόγω ανακοίνωσης, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η ομάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει δυνατά και το επόμενο καλοκαίρι.
Η Ανακοίνωση αναλυτικά:
«Με το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε, σαν το δυσκολότερο της τελευταίας δεκαετίας, η Διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον άξιο πρωταθλητή Γ.Σ.Αλμυρού, και να του ευχηθεί την καλύτερη δυνατή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.
να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Μιχάλη Βαγγόπουλο αλλά και τη βοηθό του Κατερίνα Τσιρδάνη, γιατί όλοι μαζί αγωνίστηκαν με πάθος και αυταπάρνηση σε κάθε παιχνίδι, στοχεύοντας μόνο στη νίκη.
να ευχαριστήσει ακόμη τον κόσμο που πίστεψε στην ομάδα και την στήριξε μέχρι τέλους
να ευχηθεί καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καπούλα, ένα πραγματικό παλληκάρι.
Τέλος στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ίδιο δυνατά και τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις