Βοσνιάδης: «Να το ξανακάνουμε σύντομα»

Στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή «Τρόικα των Σπορ» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης με αφορμή την επετειακή 1η Ιουνίου για τους φίλους της Νίκης Βόλου. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Football League 2013-14, τόνισε πως καλό είναι να μην έχουμε να συζητάμε για πολλά χρόνια την επιτυχία εκείνης της χρονιάς αλλά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να ξαναζήσει ο κόσμος της Νίκης ανάλογες στιγμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στον Bόλος 9.86 και στον Σάκη Νταφέκα:

«Αυτό που θυμάμαι είναι μία πόλη στο δρόμο, όλοι κοντά στην ομάδα. Την τελευταία αγωνιστική ήμασταν πολύ κοντά στον στόχο και η καλή της πορεία έδειχνε πως δεν θα μπορούσε να χαθεί η άνοδος. Ήταν κάτι που το χάρηκε πολύ ο κόσμος αλλά καλό είναι να μην είναι αυτό που θα συζητάμε μετά από χρόνια καλό είναι να ξανασυμβεί. Αν το βλέπουμε μόνο επετειακά θα είναι πρόβλημα.

Είναι πολύ σημαντικό τα επόμενα χρόνια η ομάδα να οργανωθεί σωστά ώστε να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο γιατί η Νίκη είναι μία ομάδα που έχει πολύ κόσμο, έχει ιστορία και είναι άσχημο να μην παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Όλες οι ομάδες κάνουν έναν κύκλο όμως για μία ομάδα όπως η Νίκη Βόλου να μην υπάρχει ένας παράγοντας να τη στηρίξει και ταυτόχρονα να στηριχθεί από τη μεγάλη μάζα των φιλάθλων της, είναι στενάχωρο. Ας ευχηθούμε πως θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα πάρει την ομάδα από το χέρι, θα την οργανώσει και θα δώσει στον κόσμο ανάλογες χαρές που είχαμε ζήσει τότε»

Για την αγάπη που συνεχίζει να εισπράττει από τον κόσμο της Νίκης

«Το δέσιμο με τον κόσμο είναι απίστευτο. Δεν έκρυψα ποτέ ότι στο μυαλό μου έχω κάποια στιγμή να ξαναγυρίσω στη Νίκη και μακάρι να την βρω σε επίπεδο που θα μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Έχω περάσει καταπληκτικές στιγμές, έχω πάρει πρωταθλήματα και μ’ άλλες ομάδες αλλά σαν αυτό της Νίκης Βόλου δεν συγκρίνεται κανένα. Είναι κάτι που έχω δηλώσει και πέρυσι. Είναι κάτι που πιστεύω πολύ. Έχω πολλούς φίλους εκεί. Ήρθαμε με τους συνεργάτες μου άγνωστοι στην πόλη και μέσα σε έξι μήνες ήταν σαν να ήμαστε χρόνια. Η ζεστασιά που νοιώσαμε δεν το φανταζόμασταν. Αυτά που ζήσαμε θα είναι κάτι που θα θυμόμαστε αλλά εγώ δεν θέλω να μείνω εκεί, θέλω κάποια στιγμή να το ξανακάνουμε.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να βρει μία σταθερή διοίκηση, να αλλάξει επίπεδο και να ξανασυναντηθούμε. Θα είναι μεγάλη χαρά μου να το ξανακάνουμε και σύντομα»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις