Δυνατά ματς περιλαμβάνει η 14η εμβόλιμη αγωνιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Αύριο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΘ με την 14η εμβόλιμη αγωνιστική. Ένας πρωινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Σέσκλο μεταξύ της τοπικής Ακρόπολης και της Σκοπέλου ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα ξεκινήσουν στις 15:00.

Η Ακρόπολη θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην προνομιούχο τετράδα κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας, την Σκόπελο. Οι νησιώτες θέλουν το τρίποντο το οποίο θα τους οδηγήσει και ουσιαστικά στην άνοδο. Η ομάδα της Σκοπέλου σε περίπτωση νίκης επί της Ακρόπολης και επί του Παγασητικού την Κυριακή παίρνει και μαθηματικά το τίτλο του πρωταθλητή.
Στο γήπεδο των Καναλίων ο τοπικός Απόλλων που βρίσκεται στην τρίτη θέση θα υποδεχθεί την δεύτερη της βαθμολογίας Δάφνη. Τις ομάδες χωρίζει ένας βαθμός, ενώ οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει τους φιλοξενούμενους. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις.
Ο μαχητικός Κένταυρος θα αντιμετωπίσει τον Πηλέα που προέρχεται από <<γκέλα>>, στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Το σύνολο του Κενταύρου στον πρώτο γύρο είχε δυσκολέψει αρκετά τους φιλοξενούμενους, στην έδρα τους συνεπώς θα δοθεί ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με σκοπό τη νίκη και από τις δύο πλευρές.
Ο Τοξότης θα κοντραριστεί με τον Άνθιμο Γαζή στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ. Το σύνολο του κ. Χρυσοχού θέλει να ρεφάρει την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ελευθεριακό της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο σύνολο του κ. Κουρούπη που προέρχεται από νίκη.
Τέλος, ο Ελευθεριακός θα υποδεχθεί τον Παγασητικό στο γήπεδο των Λεχωνίων. Οι φιλοξενούμενοι στην προηγούμενη συνάντησή τους είχαν πετύχει πέντε γκολ και είναι φαβορί για την νίκη.
Το ρεπό τους θα κάνουν οι Αργοναύτες Αμαλιάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις