Οι διαιτητές μπάσκετ έκοψαν πίτα και βράβευσαν τον Γ. Τανατζή (photos)

Πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Vallis  στην Αγριά η εκδήλωση κοπής πίτας των διαιτητών μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε ο διεθνής διαιτητής κ. Γιώργος Τανατζής  για την επί 28 χρόνια προσφορά του στην ελληνική και ευρωπαϊκή καλαθοσφαίρισης

Άψογοι σε ρόλο οικοδεσπότη ο πρόεδρος του ΣΔΚΜκ. Χάρης Καρακατσούνης, μαζί με το μέλος της ΚΕΔ/ ΕΣΚΑΘ κα Γιούλα Μόρφη, τον…

…διαιτητή Α1 κ. Θανάση Δεσλή και όλο το Δ.Σ. του Συνδέσμου, διοργάνωσαν μια εξαιρετική βραδιά και έδωσαν το μήνυμα ενότητας και δημιουργίας στη βολιώτικη διαιτησία.Ο κ. Καρακατσούνης, όπως και ο κ. Κορομηλάς αναφέρθηκαν διεξοδικά στην καριέρα και το ήθος του Γ. Τανατζή, ενώ ζήτησαν από τους νέους διαιτητές συνεχή προσπάθεια στο δρόμο προς την καταξίωση.

Ο κ. Τανατζής με τη σειρά του απευθυνόμενος στους νέους διαιτητές τους συνέστισε ν’ απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στη διαιτησία, μακριά από μεμψιμοιρίες και μικρότητες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο καθηγητής διαιτησίας, βετεράνος διεθνής διαιτητής κ. Κώστας Κορομηλάς, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο πρόεδρος των κριτών κ. Χαράλαμπος Μαντούδης μαζί με μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος του ΣΔΚΛ κ. Τσούντσουρας, διαιτητές από την Κατερίνη, βετεράνοι Βολιώτες διαιτητές οι κ.κ. Τζαφλέρης, Μιναρετζόπουλος, Γκουντέλιας, οι χορηγοί κ.κ.  Παπανικολάου και Θειακός, καθώς και δεκάδες μέλη του Συνδέσμου.

Ο κ. Καρακατσούνης απένειμε τη τιμητική διάκριση (ένα αντίγραφο της Αργούς) στον κ. Τανατζή, ο οποίος σαφώς συγκινημένος ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη βολιώτικη διαιτησία. Μάλιστα υπήρχε κι ένα τρίλεπτο βίντεο με την εντυπωσιακή καριέρα του Κατερινιώτη διαιτητή.

Το goalpost.gr  σας μεταφέρει στιγμιότυπα απ’ την εκδήλωση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις