Αμανατίδης: «Μας αδικεί η βαθμολογική θέση»

Με το διπλό πέρασε από την Καλλιθέα ο ΑΟΤ, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (4/6) άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και έφυγε με το 1-0 χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Ριζογιάννη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Περικλής Αμανατίδης ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο κάνοντας αναφορά στον Βασίλη Γκόλια και στη συνέχεια μίλησε με κολακευτικά λόγια τόσο για την ομάδα του όσο και για την Καλλιθέα.

Αρχικά δήλωσε: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, να ευχηθώ στον Βασιλη Γκόλια να είναι ευτυχισμένος. Παντρεύεται την επόμενη Κυριακή. Να είναι περήφανος για τη μπάλα που παίζει και τον χαρακτήρα που έχει.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, υπήρχε άγχος και μία δυσκολία με τον καιρό. Μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στην αρχή με τη βροχή και τον ήλιο. Γι’ αυτό δεν προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο. Οι παίκτες μας προσπάθησαν να κάνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο κόντρα σε μία καλή ομάδα.

Η βαθμολογική θέση της Καλλιθέας την αδικεί, όπως αδικεί και την ομάδα μου. Τα Τρίκαλα έκαναν πρωταθλητισμό. Μας μένει αυτή η εικόνα. Με γυμνό μάτι και βλέπει κανείς ότι χρειάζονται λίγες προσθήκες για να αλλάξουμε κατηγορία. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι στην τελική πάσα, νομίζω ότι το παιχνίδι θα τελείωνε νωρίτερα. Μένει μία αγωνιστική, πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα μας. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι η σεζόν τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Να τελειώσουμε με μία ευχή, αυτό το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο. Τα καλύτερα για την Καλλιθέα, είναι ομάδα με ιστορία και ένα εξαιρετικό γήπεδο. Έχω δουλέψει εδώ».

Για το αν τα Τρίκαλα και οι Καλλιθέα είναι οι δύο ομάδες που πρέπει να αισθάνονται περισσότερο αδικημένες από τη βαθμολογική τους συγκομιδή είπε: Ναι, το πιστεύω.

Για το γήπεδο, το οποίο παρά τη βροχή ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, σχολίασε: «Έτσι πρέπει να είναι όλα τα γήπεδα».

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις