Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β. έκοψαν την πίτα τους (photos)

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ» η Ένωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου έκοψε σήμερα το απόγευμα (11/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Το «παρών» έδωσαν λίγοι σχετικά παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, καθώς «έλαμψαν» διά της απουσίας τους οι παλαίμαχοι…

…Βολιώτες παίκτες των τελευταίων δεκαετιών. Ο νεότερος βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έδωσε το «παρών» ήταν ο Θανάσης Κωστούλας. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Γιώργος Βαρούτσικος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Καφενταράκης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Κικίλιας και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Άκης Πέτρου. Τον δήμο Βόλου εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιάννης Τόλιας.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Καραμίχαλος, στη σύντομη ομιλία του τόνισε πως η Ένωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου είναι σε οριακό σημείο και εξέφρασε την ελπίδα πως θα υπάρξουν νέα μέλη που θα πλαισιώσουν το Δ.Σ. για να συνεχίσουν την ιστορία του Ολυμπιακού.
Ευχαρίστησε το Δήμο Βόλου για την απόφαση να μετονομαστεί το ΕΑΚ σε «Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βόλου – Τάκης Συνετόπουλος» στη μνήμη του Βολιώτη άσου, ενώ στα μελλοντικά σχέδια της Ένωσης είναι να γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια στη μνήμη των αείμνηστων Τάκη Συνετόπουλου και Γιώργου Βούλγαρη.
Εξέφρασε, δε, το παράπονο πως οι περισσότεροι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δεν βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό και δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, παρότι η διοίκηση της ΠΑΕ έχει χορηγήσει κάρτες ελευθέρας εισόδου στους παλαίμαχους της ομάδας.
Ζήτησε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ως συμβολική κίνηση, να αγοράσουν από μία μετοχή της ΠΑΕ, συμβάλλοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Η Ένωση Παλαιμάχων στη συνέχεια βράβευσε ποδοσφαιριστές της ομάδας που τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Ερωτόκριτος Βαλιανάτος, Χρήστος Σιγάλας, Απόστολος Καϊμάκης, Κώστας Τριχιάς, Θανάσης Τριχιάς, Γιάννης Τριχιάς, Κώστας Γκαζινόπουλος, Στάθης Μαλάκος. Επίσης τιμήθηκε και ο κ. Ιάσων Χατζής για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.
Ακολούθησε η κοπή πίτας από τον πρόεδρο της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργο Καραμίχαλο. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και οι παλαίμαχοι Τάκης Βαρούτσικος, Μέμος Δελημουχτάρης, Γιάννης Θεοδωρίδης, Σωτήρης Γκανάτσιος, Νίκος Πασχαλίδης, Θανάσης Βήτας και Τάκης Αλιάτης.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις