Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό Βόλου

Μέσα στην εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε σήμερα, περιμένουμε να ανακοινωθεί η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό Βόλου, η οποία θα είναι επταμελής και θα μετέχουν οι Παναγιώτης Μποτσιβάλης, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, Τζόναθαν Βαΐτσης, ορισμένοι επιχειρηματίες που θα συμβάλουν οικονομικά τη νέα χρονιά, καθώς και ένα άτομο από τον Ερασιτέχνη.

Επίσης, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη, το οποίο θα αποφασίσει την ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης (πιθανότατα θα γίνει την Δευτέρα 3 Ιουλίου), καθώς και τα θέματα που θα απασχολήσουν τη γενική συνέλευση.
Άμεσα θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα προβεί στην ενίσχυση της ομάδας, με την απόκτηση παικτών στις θέσεις όπου θα υπάρχουν κενά. Οι μεταγραφές θα γίνουν ύστερα από την εισήγηση του νέου προπονητή, με τη διοικούσα επιτροπή να κάνει τις συζητήσεις και τον πρόεδρο τον τελευταίο λόγο.
Ήδη, στο στόχαστρο βρίσκονται αρκετοί έμπειροι παίκτες με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της Γ’ Εθνικής, που έχουν κάνει πρωταθλητισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις