Ο Απ. Μπούτλας μίλησε για τη νέα διοίκηση του Πυράσου

Την πρώτη του δήλωση μέσω ανοικτής επιστολή Πρόεδρος του Πυράσου έκανε ο Απόστολος Μπούτλας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, θέλοντας να ενημερώσει τους φιλάθλους για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της νέας διοίκησης. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στα χαρακτηριστικά στοιχεία του νέου Δ.Σ., προϊδεάζει…

για νέες ιδέες και στη συνέχεια γίνεται ενημέρωση για τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης που αφορούν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, σκιαγραφώντας ταυτόχρονα και τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας. επίσης γίνεται λόγος για τις επιθυμίες της διοίκησης σχετικά με τον αγωνιστικό χώρο, τις ακαδημίες κι ολοκλήρωσε απευθύνοντας πρόσκληση στον κόσμο και το χορηγούς για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.
“Έχοντας περάσει πλέον μερικές ημέρες από την τελευταία γενική συνέλευση, θα ήθελα με αυτή την ανοικτή επιστολή προς τους φιλάθλους μας, να τους ενημερώσω για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της νέας διοίκησης.
Μεγαλώσαμε έχοντας ζήσει τα καλύτερα χρόνια του Πυράσου στην κερκίδα, ζήσαμε από κοντά τις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας που πέτυχαν ο Θοδωρής Στάμος και τα υπόλοιπα μέλη-συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο. Ορισμένοι μάλιστα, μεταξύ των οποίων κι εγώ, είχα την τύχη να είμαι ενεργό μέλος του Πυράσου ως ποδοσφαιριστής. Έτσι, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος γνωστοποίησε την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει, αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά διεκδικώντας την ψήφο των μελών του Πυράσου.
Είμαστε μία παρέα φίλων, σχεδόν όλοι συνομήλικοι, που δεν έχουμε εμπειρία ως παράγοντες. Κανένας από εμάς με εξαίρεση ένα μέλος του δ.σ.. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά, να αφιερώσουμε πολλές ώρες και χρήματα, ώστε να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των φιλάθλων μας, αντάξιοι της ιστορίας αυτού του συλλόγου που φέτος συμπληρώνει 65 χρόνια από την επίσημη ίδρυσή του. Θέλουμε να κάνουμε πράξη μερικές καινούργιες ιδέες που έχουμε, συνεχίζοντας όμως το έργο των προηγούμενων ετών. Η διοίκηση του κ. Στάμου μάς άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη κι αυτή είναι που μας εμπνέει, μας δείχνει το δρόμο.
Αγωνιστικά ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της ομάδας επεκτείνοντας τη συνεργασία με τον προπονητή μας Στέλιο Αρσένο, ο οποίος είχε πολύ αξιόλογο έργο, γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος του Πυράσου, γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές και το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Αυτό το διάστημα είμαστε σε επαφές με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την σεζόν στον Πύρασο, ώστε να ξέρουμε ποιους εξ αυτών μπορούμε να υπολογίζουμε για του χρόνου.
Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Α’ Τοπική, όχι απαραίτητα διεκδικώντας την άνοδο, αλλά προετοιμάζοντας το έδαφος, με νεαρούς παίκτες και προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φιλάθλους. Μεγάλη μας επιδίωξη είναι να στελεχωθεί το ρόστερ με μερικούς νεαρούς Αγχιαλίτες παίκτες που για διάφορους λόγους δεν βρίσκονταν στον Πύρασο.
Αναφορικά με το γήπεδο, υπάρχει η σκέψη να γίνει ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου εφόσον ευδοκιμήσουν οι κατάλληλες συνθήκες και άμεση βελτίωση του χώρου όπου προπονούνται τα παιδιά της ακαδημίας.
Προτεραιότητα αποτελεί η ακαδημία. Για αυτό ήδη έχουμε προχωρήσει σε συμφωνία με νέους προπονητές- καθηγητές της γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα το ποδόσφαιρο που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ στην έναρξη της νέας περιόδου για τα μικρά παιδιά, θα γίνουν γνωστές κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για να βελτιώσουμε τα τμήματα υποδομής.
Ολοκληρώνοντας αυτή την ανοικτή επιστολή, θα ήθελα να αναφέρω το εξής: Στη νέα προσπάθεια, έχουμε ανάγκη όλους τους φίλους του Πυράσου, τους κατοίκους της Ν. Αγχιάλου, τους φιλάθλους μας, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν θέση στο γήπεδο, τους καταστηματάρχες της πόλης μας, τους χορηγούς, τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας. Ο Πύρασος είναι ο κόσμος του, ο κόσμος της Νέας Αγχιάλου. Η κάθε διοίκηση βρίσκεται στην ομάδα για να συνεχίσει την ιστορία του συλλόγου και δεν μπορεί να πετύχει εάν οι φίλαθλοι δεν την στηρίζουν.
Είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να καταφέρουμε τις βασικές μας επιδιώξεις, από την πλευρά μας υπάρχει μεγάλη θέληση για αυτό και δηλώνουμε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να χαράξουμε μια πετυχημένη πορεία.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις