Εκατοντάδες λιλιπούτειοι χαντμπολίστες εν δράσει (photos)

Με τη συμμετοχή 20 Δημοτικών Σχολείων του ενιαίου Δήμου Βόλου άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο το σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ όπου παίρνουν μέρος περίπου 200 μικρά παιδιά 10-12 ετών. Το πρωτάθλημα δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα, να κάνουν νέους φίλους και να μυηθούν στις χαρές που προσφέρει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός…

 

Διοργανωτές είναι το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Η προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, καθηγήτρια κα Ιωάννα Ράμμου τόνισε στο  goalpost.gr: “Το συγκεκριμένο τουρνουά γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ σ’ αυτό συμμετέχουν 20 σχολεία από τον ενιαίο Δήμο Βόλου. Θα ακολουθήσουν ανάλογα τουρνουά σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Στόχος όλων μας είναι να δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα και να επιλέξουν με ποιο από αυτά στο μέλλον θ’ ασχοληθούν. Η σημασία της άθλησης είναι τεράστια και θα πρέπει ο αθλητισμός να γίνεται τρόπος ζωής από πολλή μικρή ηλικία.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους φυσικής αγωγής για την ουσιαστική τους συμβολή στην επιτυχία των αγώνων, όπως επίσης και στα σωματεία χάντμπολ του Εύρυτου και του Κενταύρου που μας παρείχαν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ενώ οι παράγοντες και προπονητές τους έκαναν και τις διαιτησίες των αγώνων. Μόνο με συλλογική προσπάθεια θ’ αναπτυχθούν τα αθλήματα εν μέσω μάλιστα της βαθιάς κρίσης που διέρχετα η ελληνική κοινωνία”.

Τα δημοτικά που διαγωνίζονται είναι: 7ο Βόλου, 14ο Βόλου, 8ο Βόλου, 24ο Βόλου, 28ο Βόλου, 31ο Βόλου, 32ο Βόλου, 23ο Βόλου, 1ο Αρτέμιδας, 2ο Αρτέμιδας
9ο Ν. Ιωνίας, 17ο Βόλου, 3ο Ν. Ιωνίας, 29ο Βόλου, 4ο Βόλου, 20ο Βόλου, 10ο Βόλου, 1ο Αγριάς, 2ο Αγριάς

Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνετέλεσαν οι κ.κ. Ράμμου, Τσελεπίδου, Καρακατσούνης, Παπαναστασίου, Λεύκας, Παπαρρίζος, Ελυθεριάδου, Γεραμπίνης, Ζαφείρης, Πρωτοσύγκελος, Μαυρομμάτης, Κρατήρας, αδελφές Λύτρα, Αθανασαράκης, καθώς και όλοι οι καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων που συμμετείχαν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις