Σήμερα η γενική συνέλευση του Γ.Σ. Αλμυρού

Σήμερα Παρασκευή (16/6) στις 7 το απόγευμα (και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 8 μ.μ.) στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του Γ.Σ. Αλμυρού που φυσικά θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, λόγω της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ωστόσο, θα τεθούν και μία σειρά ζητημάτων, πάνω στα οποία θα αποφασίσουν τα μέλη του συλλόγου.
Η σχετική πρόσκληση αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Αλμυρού καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην τακτική γενική συνέλευση αρχαιρεσιών (άρθρα 6 έως 9 του καταστατικού), η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού, σήμερα Παρασκευή 16/6/2017 και ώρα 19.00 προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 20.00, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως, άνευ νέας προσκλήσεως και η οποία θα θεωρηθεί σε απαρτία με όσα θα είναι τα παρόντα μέλη, (άρθρο 8 του Καταστατικού).
Τα θέματα ημερησίας διατάξεως είναι: 1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. 2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής. 3. Παραίτηση διοικητικού συμβουλίου. 4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών».
Πάντως, ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Απομένει μόνο η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις