Νύκταρης: «Ευκολόπιστος ο Καρυπίδης»

Ο Ηρακλής Νύκταρης , κουμπάρος του Θόδωρου Καρυπίδη και πρώην ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανίων, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τον Άρη.

Όσα είπε ο Ηρακλής Νύκταρης στον Arena FM 89.4:

«Εγώ δεν θέλω να λέω τίποτα στον Θοδωρή Καρυπίδη. Δεν θέλω καθόλου να ασχοληθώ με το θέμα. Αυτό που έγινε φέτος είναι πραγματικά απίστευτο. Φέτος ο Θόδωρος έδωσε τόσα λεφτά για τον Άρη, πήρε τόσους παίκτες και δεν έπαιξε κανείς. Ήταν το πιο κουφό που έχω δει στην ζωή μου. Θα πρέπει να προσέξει πολύ φέτος. Πιστεύει εύκολα ανθρώπους και τον κοροϊδεύουν. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να πιστεύεις ανθρώπους και ο Θόδωρος είναι ευκολόπιστος. Στον Άρη δεν υπάρχει συμβόλαιο ποδοσφαιριστή κάτω από 50.000 ευρώ».

Αναφορικά με τους λόγους που δεν ανέβηκε ο Άρης: «Ο Άρης δεν ήταν αποτελεσματικός, δεν έβαζε γκολ. Δεν είχε ένα παίκτη να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, ο σχεδιασμός δεν ήταν σωστός. Είχε ονόματα αλλά δεν είχε ουσία, έλειπε η ανάπτυξη στην ομάδα».

Για τον Μυροφορίδη: «Δεν θέλω να μιλήσω γιατί έχει πάει στον Άρη και είναι με τον κουμπάρο μου (Καρυπίδης). Αν δεν είχε πάει θα μίλαγα. Είπε ότι πρέπει οι παίκτες να δαγκώνουν σίδερα, ποιοι δάγκωσαν σίδερα φέτος, ας μας δώσει ένα παράδειγμα. Ποιος δάγκωσε; ο Απόλλων; Έπρεπε να χάσει και τα δυο παιχνίδια με τον Άρη».

Αναφορικά με την Football league: «Είναι δύσκολη κατηγορία. Αν δεν την ξέρεις ειδικά είναι πολύ δύσκολη. Χρειάζεται 4-5 ονόματα και όλοι οι υπόλοιποι να είναι τρεχαντήρια! Αυτό είναι η Β’Εθνική, θέλει πνευμόνια. Ο Άρης είχε όλους τους παίκτες… Champions League».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις