Το οικονομικό άνοιγμα πρόβλημα στον Ολυμπιακό Β.

Οι δύο προσεχείς εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν αναφερόμαστε μόνο στο μισθό που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες. Αναφερόμαστε στις δόσεις συμβολαίων που έχουν λήξει και η διοίκηση δεν έχει καταβάλει, από τη στιγμή που φροντίζει να…

…κλείνει άλλες τρύπες, για να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα.
Είναι γεγονός, πάντως, πως οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους μπορεί να κάνουν υπομονή, όμως ως επαγγελματίες περιμένουν από τη διοίκηση να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, όταν τα έσοδα είναι μηδαμινά, σε σχέση με τα μηνιαία έξοδα. Ο κ. Βαρούτσικος ήταν σαφής, λέγοντας πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει έξοδα 130.000 ευρώ το μήνα, τη στιγμή που οι οικονομικοί πόροι είναι ελάχιστοι και σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για τις ανάγκες της ΠΑΕ.
«Ο Ολυμπιακός, δυστυχώς, δεν θα είναι υγιής ομάδα για να μπορέσει να προχωρήσει, εάν δεν στηριχτεί οικονομικά – άμεσα – μέσα στον Φεβρουάριο και αν δεν επιτευχθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είμαι ξεκάθαρος πάνω σ’ αυτό. Μπορεί η ομάδα να μην μπει στα πλέι οφ για οικονομικούς λόγους» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και είναι φυσιολογικό τα λογια του να προβληματίζουν τους φιλάθλους της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις