Κρατά κλειστά τα «χαρτιά» του ο Ελευθερόπουλος

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής (15/2, 15.00) με τον Αγρ. Αστέρα για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ, έχοντας – θεωρητικά – ως κύριο αντίπαλο την ΑΕΛ και λιγότερο τη Ζάκυνθο, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Όσον αφορά…

…την ΑΕΛ, αγωνίζεται σήμερα Παρασκευή στην Κατερίνη με τον Πιερικό, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο και στον Ολυμπιακό εύχονται οι «βυσσινί» να στραβοπατήσουν για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στο Αλκαζάρ.
Ωστόσο, εκείνο που κοιτάζουν πρώτιστα στον Ολυμπιακό είναι το παιχνίδι που έχουν να δώσουν με τον Αγρ. Αστέρα. Την Κυριακή στο Βόλο επιστρέφει, ως αντίπαλο του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Κούτσης. Ο νεαρός τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Ευόσμου και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα. Είναι λογικό ο Γιώργος Κούτσης να γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τον Αγρ. Αστέρα.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, προκειμένου να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένεται να υπάρξουν, καθώς ο Χερόν Μπεριάν είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Στη σημερινή (13/2) τελευταία δυνατή προπόνηση πριν το ματς με τον Αγρ. Αστέρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ίσως ανοίξει τα «χαρτιά» της, δοκιμάζοντας το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις