Ντέρμπι Άνθιμου Γαζή-Πηλέα στη Β΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Τρεις αγώνες το Σάββατο που ξεκινούν όλοι στις 15:00 ανοίγουν την αυλαία της Β΄ΕΠΣΘ ενώ δύο αγώνες την ολοκληρώνουν την Κυριακή ένας στις 11:00 και ένας στις 14:00.
Ο Τοξότης θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ. Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη αφού η ισοπαλία δεν ευνοεί κανέναν.
Η Ακρόπολη θα αντιμετωπίσει στο Σέσκλο τον Κένταυρο. Οι γηπεδούχοι που δεν αγωνίστηκαν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές(14η, 16η), θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στους Πηλιορείτες που…

…στον πρώτο γύρο είχαν βγει ισόπαλοι. Οι φιλοξενούμενοι στον δεύτερο γύρο έχουν καλή απόδοση και πετυχαίνουν αρκετά γκολ μάλλον ένας επικίνδυνος αντίπαλος για τους Σεσκλιώτες.
Στο γήπεδο της Νεάπολης η Δάφνη που προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη, θέλει να πάρει την επόμενη κόντρα στους επικίνδυνους Αργοναύτες που είχαν βγει ισόπαλοι στον πρώτο γύρο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο θετικά αποτελέσματα με ανεβασμένο ηθικό.
Στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου ο Άνθιμος Γαζής θα υποδεχθεί τον Πηλέα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τις ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί ενώ οι γηπεδούχοι με νίκη θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς την άνοδο. Αμφίρροπο παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον.
Τέλος, ο Παγασητικός θα ταξιδέψει στην δυσκολότερη έδρα της κατηγορίας. Η Σκόπελος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη που θα τον οδηγήσει και μαθηματικά στην άνοδο ενώ ο Παγασητικός θέλει να φύγει με το ”διπλό” από το νησί για να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της ανόδου.
Το ρεπό του θα κάνει ο Ελευθεριακός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις