Συνεχίζει στον ΑΟ Σκιάθου ο Ν. Τσιαντάκης

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν, προχώρησε ομάδα της Σκιάθου. Στη σχετική ανακοίνωση χαρακτηρίζει τη συνεργασία ως άψογη κι ως εξαιρετική την πορεία της ομάδας, γεγονός που εδραιώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο κι από την πλευρά των φιλάθλων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Ταυτόχρονα…

στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για υψηλότατους στόχους, την επόμενη χρονιά. Αναλυτικότερα:

«Ο Α.Ο Σκιάθου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Τσιαντάκη και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση καθώς και η εξαιρετική πορεία του συλλόγου από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος τον περασμένο Ιανουάριο, εδραίωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του τόσο από την πλευρά της διοίκησης του Α.Ο Σκιάθου όσο και του φίλαθλου κόσμου του νησιού μας.
Ο έμπειρος προπονητής, πρωτοπόρος στη βίντεο ανάλυση και στη στατιστική κάλυψη, έδωσε τα χέρια με τον ‘ισχυρό’ άνδρα του Α.Ο Σκιάθου Γιώργο Μιτζέλο, θέτοντας υψηλότατους στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχοντας ως κύριο μέλημα ο Α.Ο Σκιάθου να πρωταγωνιστήσει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.
Το Δ.Σ του συλλόγου, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του Α.Ο Σκιάθου του εύχονται μια γεμάτη με επιτυχίες ποδοσφαιρική χρονιά.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…
Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις