Παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο γήπεδο του Θησέα

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε ότι στην ομάδα του Θησέα οι διοικητικές ζυμώσεις είναι καθημερινές, ενώ και διάφορα μεταγραφικά ζητήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας τρέχουν κι άλλα θέματα, με το γήπεδο να είναι ένα από αυτά. Με πολύ προσωπική εργασία, αλλά και χρηματοδότηση από του ίδιους τους ανθρώπους της διοίκησης, γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια με ουσιαστικές παρεμβάσεις, ώστε

το γήπεδο να γίνει πιο λειτουργικό. Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο, εκεί τα πράγματα είναι εξαιρετικά, αφού η ομάδα μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, μπήκε στο νέο τερέν, δίνοντας ελάχιστα παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να παραμένει σε άριστη κατάσταση. Άμεσα θα γίνει ανακαίνιση στο χώρο των αποδυτηρίων, με ότι παρέμβαση απαιτείται εκεί, ενώ στις κερκίδες αφαιρέθηκε το σιδερένιο κιγκλίδωμα, ώστε να είναι πλέον ενιαίες, προστέθηκαν σκαλοπάτια και στον προγραμματισμό προβλέπεται να τοποθετηθούν καρεκλάκια. Επίσης σκέψεις υπάρχουν για την τοποθέτηση τμήματος στεγάστρου, ώστε μέρος της κερκίδας να είναι σκεπαστό, αυτό όμως προϋποθέτει πέρα από το μεγάλο κόστος και σχετική τεχνική μελέτη.
Τέλος, δημιουργήθηκε χώρος κυλικείου, για να εξυπηρετεί το κοινό. Όλα τα παραπάνω έργα γίνονται με πόρους κι εργασία μελών της διοίκησης ή και φίλων της ομάδας, ενώ σε κάποιες εργασίες υπάρχει βοήθεια από πλευράς Δήμου Βόλου – σε κάθε περίπτωση όχι οικονομική – και οι παράγοντες του Θησέα ευχαριστούν πολύ γι αυτό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις