Στην Αθήνα ο Αιολικός

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο Αιολικός όπου και έδωσε φιλικά με τις ομάδες του Ολυμπιακού Π. (εφήβων) και τους Ίκαρους Καλλιθέας. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους συντελεστές της μπασκετικής εκδήλωσης που εμπλούτισε με παραστάσεις στους αθλητές του Αιολικού.

Το δελτίο Τύπου:

 

Ο Αιολικός Βόλου ευχαριστεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ιδιαίτερα τον γνωστό προπονητή κ. Κεραμέα Νικόλαο, υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής για την άψογη φιλοξενία. Άλλωστε η γνωριμία του προπονητή μας Σαμαρά Αντώνη με τον κ. Κεραμέα κρατάει 15 και πλέον χρόνια από τη φοίτηση του στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Ο κ. Κεραμέας ήταν τότε υπεύθυνος της υποδομής στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και προπονητής της Εθνικής Παίδων.

Η ομάδα του Ολυμπιακού τερμάτισε 2η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Ευχαριστούμε επίσης τον προπονητή της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού κ. Χρυσανθόπουλο που αποδέχθηκε την πρόταση του Αιολικού Βόλου να αγωνιστεί με την ομάδα του. Στο παιχνίδι η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ άσχημα, αλλά στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου ισορρόπησε το παιχνίδι και προηγήθηκε με δέκα πόντους. Όμως η ποιότητα των αθλητών του κ Χρυσανθόπουλου έκανε την ανατροπή και κέρδισε την ομάδα μας με 81-65! Μετά το παιχνίδι οι αθλητές μας βρέθηκαν στο πασαλιμάνι σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον στο μαγαζί ”η καλή πίτα”. Γευμάτισαν και ενθουσιασμένοι από τις καινούργιες τους εμπειρίες συζητούσαν τα παραλειπόμενα του παιχνιδιού. Έτσι τελείωσε η πρώτη ημέρα. Διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” στο Πειραιά.

Τη δεύτερη ημέρα ήταν το παιχνίδι με τους Ίκαρους Καλλιθέας. Ευχαριστούμε τον Ίκαρο Καλλιθέας και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο υποδομών της ομάδας κ. Ιωάννη Βαλινδράκη που αποδέχθηκε την πρόταση του Αιολικού Βόλου να αγωνιστεί με την ομάδα του. Ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει παράδοση στα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών και αυτό διαφαίνεται από το γεγονός ότι πολλές φορές βρίσκεται στις φιναλίστ του πανελληνίου πρωταθλήματος. Φέτος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και φιναλίστ μαζί με άλλες πέντε ομάδες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων(θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι 24-25 Ιουνίου) και υποψήφια για 1η Πανελλήνια νίκη και το ευχόμαστε! Στο παιχνίδι οι παίκτες μας δεν τα πήγαν καλά.

Ο Ίκαρος στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση λόγω πρωταθλήματος έδειξε την ανωτερότητα του, ενώ η δική μας ομάδα δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα έχασε με 71-41! Με τα παιχνίδια αυτά  οι παίκτες μας απεκόμισαν μεγάλες εμπειρίες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους παίκτες πανελληνίως παρακαταθήκη για το μέλλον τους.

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας προπονητή κ. Σαμαρά Αντώνη, που με το αστείρευτο πάθος που τον διακρίνει και τη μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ κατάφερε να οργανώσει όλο αυτό το ταξίδι. Τον βοηθό του κ. Παπαγιώτη Γεώργιο, τους συνοδούς κ.κ. Παρισάκη Δημήτριο, Παρισάκη Παναγιώτη και φυσικά τον οδηγό του πούλμαν κ.Παναγιώτη και όλους τους αθλητές μας που ακολούθησαν την αποστολή καθώς και τους γονείς που μας εμπιστεύονται . Από τη Διοικούσα επιτροπή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις