Τον Άρη Νικαίας υποδέχεται ο Κένταυρος Αγριάς

Με ένα σημαντικό παιχνίδι, επιστρέφει στους εντός έδρας αγώνες της, η ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Αντιμετωπίζει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.30 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την αξιόμαχη ομάδα του Άρη Νικαίας. Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς,μέσα στο 2015, η οποία ομολογουμένως κάνει εξαίρετη πορεία, στη φετινή πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θέλει να…

…προσθέσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία επί ενός υπολογίσιμου και φιλόδοξου αντιπάλου. Μην ξεχνάμε πως ο σύλλογος της Νίκαιας έχει σημαντική ιστορία στα εθνικά πρωταθλήματα του Χάντμπολ, με πολύχρονη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς είχε καταφέρει να αποδράσει με ένα σημαντικό διπλό μέσα στη Νίκαια στο πρώτο γύρο, ενώ αυτή τη στιγμή η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την ομάδα της Αγριάς. Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό και να είναι μαγνήτης για τους φιλάθλους της περιοχής.

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας για το έτος 2015, της ΑΓΕ Αγριάς Κένταυρος 2008. Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου στο καφέ Da Leste στην παραλία της Αγριάς, παρουσία αρκετών αθλητών, μελών και φίλων του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου, κ. Σιούρας Χάρης, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους αθλητές των τμημάτων, για την αθλητική τους παρουσία στους αθλητικούς χώρους και για τις επιτυχίες που σημείωσαν την προηγούμενη χρονιά. Ευχήθηκε καλή δύναμη, υγεία και περισσότερες επιτυχίες τη νέα χρονιά. Επισήμανε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο που πρόσφατα εκλέχθηκε θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών, στηρίζοντας οικονομικά αυτές, αποκλειστικά με ιδίους πόρους.

Αναφέρθηκε και στο κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου, κάνοντας αναφορά στο πρόσφατο τουρνουά Αγραία, που με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνεργασία με το άλλο τοπικό αθλητικό σύλλογο της περιοχής τον Γ.Σ. Θησέα.” Ευχόμαστε αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός και του χρόνου τον Δεκέμβριο να διοργανωθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, που πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο για την νεολαία της περιοχής μας” τόνισε ο κ. Σιούρας. Και με αφορμή αυτό το σχόλιο, επεσήμανε πως το νέο Δ.Σ. κινείται στο να δημιουργήσει άμεσα (μέχρι το Καλοκαίρι) νέα τμήματα (Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης) για να αθλείται η νεολαία της περιοχής μας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις