Μπαταγιάννης: «Στόχος μου η συνέχιση της ανοδικής πορείας του ΑΟ Τρίκαλα»

Στην επιβεβαίωση της μεταβίβασης των μετοχών προς τον ίδιο, με συνέπεια να είναι πλέον ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, προέβη ο Δημήτρης Μπαταγιάννης μέσω προσωπικής του δήλωσης.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Χρήστο Γιαλιά, για την συνεισφορά του στην ομάδα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν αξίωσε για τη μεταβίβαση το παραμικρό!».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Επιβεβαιώνω την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Χρήστο Γιαλιά για την απόλυτη τήρηση από την πλευρά του όλων των συμφωνηθέντων. Ο Χρήστος Γιαλιάς όχι μόνο στήριξη την ομάδα στα δύσκολα, όχι μόνο επένδυσε σε δύσκολους καιρούς στην ομάδα, όχι μόνο αφήνει πίσω του μια καθαρή ΠΑΕ αλλά και την κρίσιμη στιγμή της αποχώρησης του δεν αξίωσε για την μεταβίβαση το παραμικρό!

Στόχος μου είναι η συνέχιση της ανοδικής πορείας του ΑΟΤ, μέσα από ένα κλίμα υγείας και ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Δουλεύουμε ήδη πυρετωδώς για την αρτιότερη στελέχωση της ΠΑΕ τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τις προσεχείς ημέρες θα προβώ σε συνολική παρουσίαση των στελεχών που θα αναλάβουν την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ.

Κλείνοντας θα ήθελα να δηλώσω ότι επιθυμώ να έχω τον κόσμο των Τρικάλων στο πλευρό μου γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα.

ME EKTIMHΣH
ΔHMHTPHΣ MΠATAΓIANNHΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις