Η παρουσία του Μαγνησιακού στο 2ο Επίσκυρος Cup

Με δυο τμήματα συμμετείχε ο Μαγνησιακός στο τουρνουά Επίσκυρος CUP που διοργανώθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας. Παρά τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα…

1999-2000-2001, λόγω των εξετάσεων που δίνουν τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, για την εισαγωγή στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η ομάδα του Μαγνησιακού κατάφερε να κατακτήσει μια τιμητική θέση, κερδίζοντας στο μικρό τελικό της διοργάνωσης την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 3-3 με τους “ερυθρόλευκους” να προηγούνται αρχικά με 3-1 και την ομάδα του Μαγνησιακού να ισοφαρίζει το σκορ, πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, για να πάρει τελικά τη νίκη στα πέναλτι (3-4).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω των πολλών απουσιών για την ομάδα του Μαγνησιακού αγωνίστηκαν και παιδιά μικρότερης ηλικίας, προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ.
Στο συγκεκριμένο όμιλο συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της Νίκης Βόλου, Αγ. Άννας Ολυμπιακός Βόλου, Δόξα Δράμας και ακαδημία Βιερίνια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις