Παραμένει στο Σαρακηνό ο Γ. Κοντοβάς

Ο Γιάννης Κοντοβάς αποτελεί έναν από τους περιζήτητους ποδοσφαιριστές στο τοπικό μας πρωτάθλημα κι αν υπήρχε επίσημη στατιστική καταγραφή, σίγουρα θα ήταν ένας από τους πολυτιμότερους αν όχι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σ’ αυτό…

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι με το τέλος του πρωταθλήματος, πολλές ήταν οι ομάδες που έσπευσαν να του ζητήσουν μία νέα συνεργασία.
Ωστόσο, φαίνεται ότι τόσο το κλίμα που βρήκε στην ομάδα του Σαρακηνού, όσο και η ιδιαίτερη δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ αυτού και του προπονητή του Γιάννη Φασουράκη όλα αυτά τα χρόνια που οι δυο τους συνεργάζονται, οδήγησαν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Σαρακηνό, αφήνοντας έτσι άπραγους τους «μνηστήρες».
Επίσης, είναι γεγονός ότι στην ανανέωση της συνεργασίας του Γ. Κοντοβά με την ομάδα του Σαρακηνού, συντέλεσε και η άμεση κινητοποίηση του προπονητή της ομάδας, ο οποίος γνωρίζοντας το ενδιαφέρον που έχουν αντίπαλες ομάδες για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του, έσπευσε να κλείσει το θέμα αμέσως μετά την δική του ανανέωση με την ομάδα του Σαρακηνού.
Ας δούμε με κάποιους αριθμούς ποιες ήταν οι επιδόσεις του Γιάννη Κοντοβά τη χρονιά που πέρασε, στην ποία ξεκίνησε με την ομάδα του Ηρακλή Β., πριν μετακινηθεί στο Σαρακηνό, με τον ποίο τα ποσοστά του ήταν εκπληκτικά, καθώς σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα είχε πετύχει 8 γκολ (1 πέναλτι), ενώ είχε και 4 ασσίστ. Στο Κύπελλο σε 2 συμμετοχές είχε πετύχει 1 γκολ, παρατηρούμε δηλαδή ότι ανά δυο συμμετοχές του, αντιστοιχεί κι ένα γκολ, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.
Στον Ηρακλή τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν χαμηλότερα, αφού εκεί πετύχαινε κατ’ αναλογία 1 γκολ σε 3 εμφανίσεις, καθώς σε 12 συμμετοχές είχε 4 γκολ, 3 ασσίστ κι 1 δοκάρι.

*Επιμέλεια στατιστικών στοιχείων: toxotisvolou.ucoz.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις