Τον Τρίτωνα Αμαρουσίου υποδέχεται ο ΝΟΒΑ για την Α1 πόλο γυναικών

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το ζητούμενο για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ στο σημερινό παιχνίδι με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.00 Αν η ομάδα του Βόλου τα καταφέρει τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1.
Για το…

…λόγο αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να παίξουν οι έξι παίκτριες που μένουν μόνιμα στην Αθήνα (Τσουρή, Λαρά, Μ. Μπαλωμενάκη, Ε. Μπαλωμενάκη, Μωραΐτη, Δημητροκάλη), οπότε ο ΝΟΒΑ θα αγωνιστεί με δυνατή σύνθεση κόντρα σε μία ομάδα που είχε κερδίσει και μέσα στο Μαρούσι με 7-5, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βέβαια σε σχέση με εκείνο το ματς ο Τρίτων έχει ενισχυθεί και γι’ αυτό οι κοπέλες του ΝΟΒΑ πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη.
Η συμμετοχή δύο αθλητριών του ΝΟΒΑ είναι αμφίβολη. Ο λόγος για τη Φιλιππία Φράγκου και την Εύη Φωτιάδου που ταλαιπωρούνται από ίωση. Πάντως, πιθανότατα θα δηλωθούν στην αποστολή και θα χρησιμοποιηθούν αν παραστεί ανάγκη.
Η 15άδα του ΝΟΒΑ αναμένεται να είναι η κάτωθι: Μαρία Τσουρή, Μαρία Μπαλωμενάκη, Τάνια Κωνσταντινίδου, Εύη Φωτιάδου, Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Εύα Καρπέτα, Μαρκέλλα Τζήμα, Φιλιππία Φράγκου, Βίκυ Σούλια, Χριστίνα Δημητροκάλη, Τόνια Μωραΐτη, Γιούλη Λαρά, Μαριαλένα Φραντζή, Κλαίρη Μαλλιαρού, Παρασκευή Σαμαρτζή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις