Στη 2η θέση ο Ιάσων στο Πανελλήνιο ενόργανης παγκορασίδων

Στο… σπίτι της γυμναστικής «Ιωάννης Μελισσανίδης» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης διεξήχθη η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Δ’ Κατηγορίας ενόργανης γυμναστικής στην κατηγορία των παμπαίδων και παγκορασίδων. Διέπρεψε ο Ιάσων Βόλου που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις παγκορασίδες.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήραν μέρος 14 ομάδες και συνολικά 98 αθλήτριες. Στην κατηγορία των παγκορασίδων την πόλη μας εκπροσώπησε ο Γ.Σ. «Ιάσων» Βόλου με επτά αθλήτριες. Ο βολιώτικος σύλλογος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο μόλις με τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρώτο μετά από ένα φοβερό αγώνα αφήνοντας πίσω εννέα ομάδες της Θεσσαλονίκης.
Στο σύνθετο ατομικό την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Γεωργία Ρομποτού. Η ίδια αθλήτρια πήρε το αργυρό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους και το χάλκινο μετάλλιο στο δίζυγο.
Την τέταρτη θέση στο άλμα με μόλις δέκα εκατοστά από την τρίτη θέση με 9,200 βαθμούς πήρε η Φωτεινή Ναλμπάντη. Την τέταρτη θέση στις ασκήσεις εδάφους και την έκτη στο σύνθετο ατομικό κατέλαβε η Αποστολία Τσικρικά.
Όλα τα κορίτσια της ομάδας μας ήταν στην πρώτη οκτάδα των οργάνων και συγκλόνισαν με τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά τους. Την ομάδα αποτελούσαν οι εξής αθλήτριες: Παρασκευή Βεργή, Σπυριδούλα Ματζαράκη, Φωτεινή Ναλμπάντη, Βασιλική Παπαδοπούλου, Γεωργία Ρομποτού, Αποστολία Τσικρικά και Μαρία Χατζηιωάννου. Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Γιώργος Λέτσιος, Σωτηρία Ιωάννου, Μαρία Ευστρατιάδου και οι έφοροι του τμήματος Νάνσυ Καπούλα και Γιώργος Βεργής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις