Νίκη Βόλου: Αποχωρήσεις και ανανεώσεις

Με γοργούς ρυθμούς η Νίκη Βόλου προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Οι επαφές και οι συζητήσεις με παίκτες είναι καθημερινές με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η εξασφάλιση ενός μπάτζετ που θα αρκεί για την ομαλή λειτουργία του τμήματος ως το τέλος της χρονιάς, με την οποιαδήποτε υπέρβαση να πραγματοποιείται μόνο όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Σε καμία όμως περίπτωση η διοίκηση δεν θα ρισκάρει την υγιή λειτουργία του τμήματος για οποιαδήποτε κίνηση εντυπωσιασμού.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου και τα μέλη της Δ.Ε., σε συνεργασία με τον Λάμπρο Πρέκα έχουν αρχίσει να συμπληρώνουν το παζλ της νέας ομάδας. Στις αποχωρήσεις των Παπούλια και Μπόγδανου ήρθαν να προστεθούν ακόμη πέντε αθλητές από την περσινή ομάδα, ενώ η συνεργασία επεκτάθηκε και για τη νέα σεζόν με έξι από τους πρωταθλητές της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά:

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΚΟΜΗ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ

Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τους αθλητές Μαυροφώτη Νίκο, Γιωτόπουλο Βασίλη, Τζίνη Γιώργο, Γεωργαντά Στέλιο, Δελιόπουλο Αντώνη, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους την πολύ επιτυχημένη σεζόν που πέρασε, καθώς συνέδεσαν το όνομα τους με την άνοδο της ομάδας μας, και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ

Ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τους αθλητές Τσώλη Παναγιώτη, Τσαβέ Στέλιο, Βλήτσιο Στέφανο, Διγενή Στέφανο, Τοκατλίδη Θοδωρή και Κοντογιάννη Γιώργο. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις