Μποτσιβάλης: Συνεχίζω, δεν τίθεται θέμα ψηφοφορίας στη Γ.Σ. (& video)

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ASTRAκαι στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» παραχώρησε ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Υποστήριξε, πως δεν κατάθεσε πρόταση στον Ερασιτέχνη για την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί τη νέα χρονιά. Κι αυτό, καθώς όπως τόνισε, πέρυσι είχε υπογράψει με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για 1+1 χρόνο.

Άρα, δεν πρόκειται να γίνει καμία ψηφοφορία, όπως υποστήριξε, στην γενική συνέλευση της 3ης Ιουλίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μποτσιβάλη:

«Κατέθεσα ένα μέρος του πλάνου πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα τη νέα χρονιά. Τον σχεδιασμό και πως θα πορευτεί ο Ολυμπιακός καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Όπως είχα δηλώσει και πέρυσι και δεν τηρήθηκε, θα αποκτηθούν έξι ποδοσφαιριστές-ονόματα και οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι «μαχητές» της Γ’ Εθνικής, που θα έχουν διαπρέψει στον όμιλο.

Πέρυσι το ποδοσφαιρικό τμήμα το είχα αναθέσει πέρυσι στον κ. Τσιμπανάκο. Εμπιστεύτηκα κάποιους ανθρώπους. Ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω. Παραμένω πρόεδρος, έχω συμφωνήσει για 1+1 χρόνο και φέτος θα πρέπει να ορίσω μια διοικούσα επιτροπή. Δεν απαγορεύω σε κανέναν να καταθέσει πρόταση, αλλά αυτό δεν προκύπτει στη συμφωνία που έγινε πέρυσι με τον Ερασιτέχνη».

 

Για την περσινή αποτυχημένη χρονιά: «Οι μεταγραφές δεν μας βγήκαν. Οι επιλογές ήταν του κ. Τσιμπανάκου και αποκτήσαμε συνολικά πάνω από 36 παίκτες. Η ομάδα δεν στήθηκε καλά. Δεν είχε ταχύτητα. Ο κ. Τζαναβάρας είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ηθικός, τίμιος, αλλά χωρίς πυγμή. Είσαι στρατηγός; Κόβεις κεφάλια, πράγμα που δεν έκανε. Αλλάξαμε προπονητή, κάναμε μεταγραφές τον Ιανουάριο, που ήταν πλήρως αποτυχημένες».

 

Για το πλάνο που έχει για την ομάδα: «Έχω έτοιμο το προπονητικό τιμ, έχω έτοιμους 20 παίκτες, μαζί με αυτούς που θα κρατήσουμε από την περσινή ομάδα και μένει να πάρουμε τέσσερα ακόμη ονόματα. Συνδέομαι από παλιά, από το 2010 μαζί με τον κ. Τσιώλη. Δεν είναι προπονητής Γ’ Εθνικής. Θα τον συμβουλευτώ και θα με βοηθήσει αμισθί, λόγω της φιλίας μας».

Για το ποσό που έβαλε πέρυσι στον Ολυμπιακό: «Πρώτος είναι ο Μποτσιβάλης. Δεύτερος είναι ο λαός του Βόλου και μετά ο Τσιμπανάκος. Έχει βάλει το 10-15% των χρημάτων πέρσι»

Για το αν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον Τσιμπανάκο: «Εγώ δεν έδιωξα κανέναν και όποιος θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό μπορεί να έρθει μαζί μας. Ο κ. Τσιμπανάκος έχει από τον Ιανουάριο να συμμετέχει στην ομάδα».

Για το ότι ο Τσιμπανάκος θα συμπλεύσει με τον Γιάννη Κουφιδάκη: «Έχω μιλήσει και εγώ με τον κ. Κουφιδάκη και περιμένω απάντηση. Αν επιθυμεί, ας πάει με τον κ. Τσιμπανάκο».

Για το αν έχει κλείσει προπονητή: «Προπονητή έκλεισα τον κ. Ζιώγα και βοηθό τον κ. Μπράτσο, ο οποίος είναι αξιόλογος και το έδειξε στα τελευταία παιχνίδια, όπου η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έχω συμφωνήσει και με ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα τους αναφέρω. Πέρυσι είχα διαφωνήσει με τους παίκτες-ονόματα που ήρθαν στην ομάδα, οι οποίοι ήταν μισθοφόροι.

Από τους υπάρχοντες παίκτες θα μείνουν 10-12 ποδοσφαιριστές. Φέτος δεν θα υπάρξει συνδιοίκηση. Εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ακούω τους συνεργάτες μου.

Για τη νέα ομάδα Ν.Π.Σ. Βόλος:  «Δεν έκανα ποτέ και ούτε θέλω να κάνω σχόλιο για τη νέα ομάδα στο Βόλο. Δεν είμαι υπέρ της νέας ομάδας. Σε παλαιότερή δήλωσή μου είχα πει, ότι μακάρι να ήμασταν μία ή δύο ομάδες στη Μαγνησία. Είναι πολλές πέντε… Ασχολούμαι, ωστόσο, μόνο με τη δική μου ομάδα. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι.

Αν η ομάδα ανέβει, θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά. Διαφορετικά θα αποχωρήσω και θα είμαι ένας απλός φίλαθλος της ομάδας.

Για το αν θα υπάρξει πρόταση από κάποιος ή κάποιους στη γενική συνέλευση: «Κακώς η γενική συνέλευση θα γίνει στις 3 Ιουλίου. Έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα και να είχαμε λύσει κάποια θέματα. Ο Μποτσιβάλης δεν μπαίνει σε ψηφοφορία. Το δικό μου πλάνο δεν μπαίνει σε ψηφοφορία. Έχω υπογράψει για ένα 1+1 χρόνο».

 

Το απόσπασμα της εκπομπής “Παράθυρο στη Θεσσαλία” με καλεσμένο του Δημήτρη Μαρέδη, τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις