Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τη διοίκηση του τμήματος να ανακοινώνει την απόκτηση τριών καλαθοσφαιριστών. Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Θωμά Γεωργίου, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν τις επιστροφές των Μανώλη Αναγνωστόπουλου και Κώστα Λωρίτη.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Στη Νίκη Βόλου ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος!

Επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος. Ο 26χρονος αθλητής έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, ενώ ήταν βασικό στέλεχος μιας φουρνιάς παικτών που πήρε μέρος με επιτυχία σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συγκεκριμένα: 3η Θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στη Νάουσα (γεν. ’90), 3η θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στην Καστοριά (γεν. ’91), 4η στο θέση Πανελλήνιο Εφήβων στην Κύμη (γεν. ’89), 5η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Αθήνα (γεν. ’90).
Σε ανδρικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε ΓΑΣ Κομοτηνής (Β’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ και Β’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Μεταμόρφωση Βόλου.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά

Φωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.

 

Στη Νίκη Βόλου και επίσημα ο Θωμάς Γεωργίου!

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο έμπειρος playmaker Θωμάς Γεωργίου. Ο 34χρονος αθλητής, με ύψος 1.78, έχει αγωνιστεί ξανά στη Νίκη Βόλου τη σεζόν 2013-2014, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τη χρονιά που έρχεται θεωρούμε ότι θα συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας μας.
Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας, Ξυλόκαστρο (Γ΄ Εθνική), Λαμία (Γ΄ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ΄ και Β’ Εθνική), Παλαιό Φάληρο (Α2 Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας (Β΄ Εθνική), Ιωνικό Νίκαιας (Γ΄
Εθνική),Ψυχικό (Γ΄ Εθνική), Χαλκίδα (Γ΄ Εθνική), Μεταμόρφωση (Γ΄ και Β’ Εθνική), Α.Σ. Καρδίτσας (Γ΄ Εθνική).
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

 

Στη Νίκη Βόλου ο Κώστας Λωρίτης!

Επιστροφή στη Νίκη Βόλου και για τον Κώστα Λωρίτη! Μετά από δυο χρονιές στους Νέους Αθλητές Νίκης, ο 26χρονος αθλητής “ανεβαίνει” στη Νίκη Βόλου για να δυναμώσει την ρακέτα, καθώς με ύψος 2.00 αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, ενώ ήταν βασικό στέλεχος μιας φουρνιάς παικτών που πήρε μέρος με επιτυχία σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συγκεκριμένα: 3η Θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στη Νάουσα (γεν. ’90), 3η θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στην Καστοριά (γεν. ’91), 4η στο θέση Πανελλήνιο Εφήβων στην Κύμη (γεν. ’89), 5η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Αθήνα (γεν. ’90). Επίσης αγωνίστηκε ως βασικό στέλεχος του Πανσερραϊκού στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Θεσσαλονίκη (γεν. ’91), όπου κατέκτησε την 6η θέση.
Σε ανδρικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), ΑΟ Σέρρες και Νέους Αθλητές Νίκης.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Φωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις