Φερχάτι …τριών πόντων κι επίσημα Κουτίνας για τη Νίκη

Γεμίζει το οπλοστάσιό της η Νίκη Βόλου προσθέτοντας έναν “μπόμπερ” τριών πόντων και επισημοποιώντας την συμφωνία για την επιστροφή του Σάκη Κουτίνα. Οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού τον 18χρονο Φραντσέσκο Φερχάτι ο οποίος αγωνίζονταν με τον Αιολικό και κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μακρινό σουτ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Στη Νίκη Βόλου ο Φραντσέσκο Φερχάτι!

Στην ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο νεαρός Φραντσέσκο Φερχάτι. Ο 18χρονος αθλητής με ύψος 1.94, με χαρακτηριστικό προσόν του το μακρινό σουτ, αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” και ήρθε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τον Αιολικό Βόλου.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία της Νίκης Βόλου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στα τμήματα υποδομής του Αιολικού και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός πρωταγωνιστής με την ανδρική ομάδα του Αιολικού στα πρωταθλήματα της Β’ και της Α2 ΕΣΚΑΘ.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Φωτογραφία του χρήστη Niki Volou Bc.

 

Επιστροφή στη Νίκη Βόλου για τον Σάκη Κουτίνα!

Πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας είναι ο Σάκης Κουτίνας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, μετά από 4 χρόνια. Ο 29χρονος αθλητής με ύψος 1.95 αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας την χρονιά της επιστροφής της στις Εθνικές κατηγορίες.
Έχει λάβει μέρος σε τελικούς Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με το παιδικό της Νίκης Βόλου (γεν. ’87-’88) κι έχει κατακτήσει Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα (2004-2005).
Σε ανδρικό επίπεδο, πέρα από τη Νίκη Βόλου έχει αγωνιστεί επίσης σε Ικάρους Σερρών, Τιτάνες Παλαμά και Α.Ε.Λ. με την οποία έφτασε στην Α2 Εθνική Κατηγορία τη σεζόν που τελείωσε.
Τον καλωσορίζουμε στην αγαπημένη του ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις