Εντός έδρας νίκη για την Ακρόπολη 3-1 τον Κένταυρο

Εντός έδρας νίκη για την Ακρόπολη που επιβλήθηκε επί του Κένταυρου 3-1. Το 1-0 από τον Β. Κουνή μετά από παράλληλη σέντρα του Αξιώτη. Οι Σεσκλιώτες ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 75΄με τον Παππά στο 75΄με σουτ εκτός περιοχής και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 77΄με σουτ του Μπογδανίδη μετά από ασίστ του Νιτσάι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε…

…ο Τ. Κολιαμύτρας από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Ο κ. Τάχος ανέφερε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ αφού έχασαν σωρεία ευκαιριών ενώ για τους φιλοξενούμενους Νιτσάι και Μπογδανίδης έχασαν τετ-α-τετ.
Οι άνθρωποι του Κενταύρου αναφέρθηκαν πάλι στη διαιτησία λέγοντας πως δέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ αναφέρθηκαν στην φάση του πέναλτι πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ(Τάχος): Μιχέας, Αξιώτης, Β. Κουνής, Δ. Φώτου, Τ. Τσούτσας, Κ. Κολιαμήτρας, Παπάς, Πασιάς, Μπέκος, Μ. Τσούτσας, Τ. Κολιαμύτρας(85΄Μπέας)
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ(Γώγος): Πότσκα, Νεγιάννης(55΄Τσιατσιάνης), Λιάτζουρας, Χουχονίκος, Πάπος, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Β. Γώγος, Ανδρέου, Μπογδανίδης, Φ. Γώγος(35΄λ.τρ. Παπάς, 75΄λ.τρ. Παπαμαρκάκης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις