Μεταγραφικός “πυρετός” στον ΑΟ Σελλάνων!

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινά σήμερα (3/7) για τον ΑΟ Σελλάνων, στην προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες να κλείσουν τους μεταγραφικούς στόχους.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Προαστίου σε συνεργασία με τον τεχνικό τιμ εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε λογικά πάντα πλαίσια.

Στη φιλοσοφία του ΑΟΣ είναι να δοθεί έμφαση στα παιδιά της περιοχής που έχουν φιλοδοξίες και τα απαραίτητα στοιχεία να αγωνιστούν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο στόχαστρο των “κυανόλευκων” βρίσκονται παίκτες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι θα έχουν και έξτρα κίνητρο για διάκριση. Μάλιστα, η διοίκηση έχει ψηλά στη λίστα της για τη θέση του τερματοφύλακα έναν παλιό γνώριμο, τον Μένιο Θεολόγη.

Από κει και πέρα, ο ΑΟΣ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση των Αρχοντή και Μετούσι. Οι δύο παίκτες -ο πρώτος κατάγεται από Προάστιο και ο δεύτερος διαμένει εκεί- έμειναν “ελεύθεροι” το Σάββατο (1/7) από τον Ατρόμητο και προβάρουν τα “κυανόλευκα”.

Στα υπόψη, βρίσκεται και ο Γιώργος Κοντός, ο οποίος μάλιστα διαθέτει εμπειρία από ανώτερο επίπεδο.

Σύμφωνα με την διοίκηση θα πραγματοποιηθούν 10 περίπου μεταγραφές που θα καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ.

Επιπλέον, οι ανανεώσεις συνεχίζονται με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Τέλος, η έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται στα τέλη Ιουλίου, με τους Λάμπρο Καλογεράκη και Βαγγέλη Ακρίβο να πλαισιώνονται από τον αξιόλογο γυμναστή με θητεία στην ΑΣΑ, Αντώνη Καραγιάννη.

karditsaport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις