Εντός έδρας νίκη για Αγχίαλο 1-0 τον Άθλο

Εντός έδρας νίκη για την Αγχίαλο που κέρδισε τον Άθλο στο γήπεδό της με σκόρερ τον Μαυρόπουλο ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση και βρήκε δίχτυα στο 11ο λεπτό.
Για τους γηπεδούχους καλές φάσεις στο 6ο λεπτό και ο Ζγατζής στο 32ο λεπτό που σουτ τους πέρασαν δίπλα από το δοκάρι. Στην επανάληψη κεφαλιά του Ζγατζή πέρασε λίγο άουτ και σουτ του…

…Τσιάρα απέκρουσε δύσκολα ο Γκόγκος στο 75΄. Ο 15χρονος Τσιάρας σήμερα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Αγχιάλου.
Για τους φιλοξενούμενους ο Μπέης είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 27΄μετά από κόρνερ του Καραδήμου, κεφαλιά του Μπέη πέρασε άουτ και στο 73΄βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρωμανό και πλάσαρε επάνω του.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ(Πλατανιάς): Ρωμανός, Αγγελαδάκης, Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Τσακόγιας, Τσούτσης, Ζγατζής(80΄Τσαμπίρας), Τοκαλής, Ρούλης(70΄Τσιάρας), Κολώνης(66΄Τσέλιος)
ΑΘΛΟΣ(Επίσκοπος): Γκόγκος, Μπέης, Καμπουρίδης,(79΄Ζάρρας), Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμος, Δινός, Επίσκοπος(68΄Νικολάου), Χρισοστομίδης, Φωτιάδης(46΄Αυγουλάς), Ξινός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις