Απίθανες ατάκες Παπαθανασάκη στο Διαιτητικό

Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, εξέτασε κανονικά την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής, εκεί όπου το παρών έδωσε ο νομικός σύμβουλος της Super League, κ. Οικονόμακης, αλλά και και της ΠΑΕ Λεβαδειακός, κ. Βαγιάκος και της ΠΑΕ Αρης (είχε καταθέσει πρόσθετη παρέμβαση) κ. Ατλαμαζόγλου. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 10:00 και ολοκληρώθηκε στις 11:30, με όλες τις πλευρές να αναλύουν με τα δικά τους επιχειρήματα, τις θέσεις τους. 

Όλο το… ζουμί της υπόθεσης ήταν όταν ο Σπύρος Παπαθανασάκης, πήρε τον λόγο και είπε επικές ατάκες, μιλώντας μεταξύ άλλων για κάθαρση, για επενδυτές από Κίνα, Ρωσία και Αμερική, αλλά και για τα χρήματα που έχει επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Χθες έστειλα κόσμο στα γραφεία μας τα χρέη μας είναι περίπου 3,5 εκ ευρώ. Εγώ ήρθα πριν τρία χρόνια και κατά λάθος μπλέχτηκα με τον Ηρακλή. Τα χρέη ήταν διπλάσια. Έβαλα 3 εκ δικά μου χρήματα. Μόνο εγώ ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης βάζουμε λεφτά. Είχα προβλήματα με κόσμο που δεν είχα καταλάβει. Έχω κόσμο από Κίνα Ρωσία Γερμανία και Ελλάδα και θα βάλουν λεφτά αμέσως. Υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα μου το οποίο θα λυθεί το φθινόπωρο. Το σύστημα έχει πρόβλημα και θέλω να το καθαρίσω. Εγώ δεν είμαι Σαββίδης. Είχα στείλει χαρτί και ρώτησα για την αδειοδότηση», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, μίλησε ο Δημήτρης Καρπετόπουλος (νομικός του Ηρακλή) που στάθηκε στο γεγονός ότι στον ΚΑΠ και στον κανονισμό αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, πουθενά δεν αναφέρεται η ποινή του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε ο έτερος νομικός του Ηρακλή, ο Λάκης Σημαιοφορίδης. 

Εν συνεχεία, ο κ. Οικονομάκης, εξέφρασε τους λόγους για τους οποίους η Super League, πήρε την απόφαση να υποβιβάσει τον Ηρακλή, ενώ τη θέση της Λίγκας πήρε η ΠΑΕ Αρης, που ζήτησε τον υποβιβασμό του Ηρακλή και παράλληλα, την άνοδο του Αρη, ως η τρίτη ομάδα από τη Football League.

Βέβαια, από την εκδίκαση δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με τον πρόεδρο του Ηρακλή να τα βάζει με τον Οικονομάκη, ενώ υπήρξαν και ορισμένες χαρακτηστικές ατάκες του προέδρου της έδρας, όπου μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε: «Είναι δυνατό δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης να μαλώνετε για μια θέση στην Σούπερ Λίγκ;»

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του Ηρακλή στην κατηγορία, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και αυτό διότι όλες οι πλευρές είχαν παραδόσει τα υπομνήματά τους τις προηγούμενες ημέρες…

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις