Ελευθερόπουλος: Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που θέλει ο Βόλος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Αγρ. Αστέρα τόνισε πως υπήρχαν πολλά κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας που τον άφησαν ικανοποιημένο, ενώ αναφέρθηκε και στο φόβο που επήλθε στους παίκτες του μετά τη μείωση του σκορ από τον αντίπαλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο (σ.σ. τον κ. Κούτση) και τον κ. Παντέλη για τα αποδυτήρια που άφησαν. Υπάρχουν παρά πολλά κομμάτια στο παιχνίδι που με κάνουν χαρούμενο, όπως η συγκέντρωση των παικτών σε όλα τα σημεία του αγώνα, οι στατικές φάσεις, ενώ η ομάδα είχε ορισμένα διαστήματα που απέδωσε ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε να βλέπουμε. Ποδόσφαιρο για το οποίο δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Παίξαμε κάθετα, είχαμε αλλαγές πλευράς, αρκετές τελικές, αλλά είχαμε και ένα οκτάλεπτο, όπου μπήκε ο φόβος μέσα μας, μετά το γκολ που δεχθήκαμε και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό. Όταν μπει ο φόβος, πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος, να κάνεις ακόμη περισσότερα πράγματα από αυτά που έχεις δουλέψει και ξέρεις, για να διώξεις τον φόβο.
Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα πράγματα και που δουλεύουν οι παίκτες μου με κάνουν αισιόδοξο, ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που θέλει η πόλη».
Για τα κενά διαστήματα που είχε η ομάδα στο παιχνίδι της: «Εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά. Η Football League είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Δεν παίζεις μόνος σου. Εγώ θεωρώ πως ήταν αγωνιστική ευφυΐα των παικτών να περιμένουμε ως ομάδα στο δεύτερο τρίτο του γηπέδου και να «χτυπήσουμε» τον αντίπαλο. Όταν ανοίξει το σκορ στη Football League πρέπει να «χτυπήσεις» εκεί. Εγώ δεν τα λέω κενά, τα λέω τακτική. Είναι επιλογή δική μου, τα παιδιά ακολουθούν τις εντολές μου».
Για το αν υπάρχει μια πρώτη εκτίμηση για τους παίκτες που έφυγαν τραυματίες από το γήπεδο, τον Μαρτίνεθ και τον Μπουτζίκο: «Ο Μαρτίνεθ έχει πρόβλημα. Ωστόσο, το μέγεθος της ζημιάς θα το μάθουμε αύριο. Το πρόβλημα του Μπουτζίκο δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, όμως δεν είμαι γιατρός για να ξέρω.