Στενεύουν τα περιθώρια για τον Άρη Μελισσατίκων

Ο καιρός περνά και μετά τις τελευταίες άκαρπες αρχαιρεσίες, για την ομάδα του Άρη Μελισσατίκων, το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο, από τη στιγμή που δεν προέκυψε καμία νέα πρόταση για ανάληψη της διοίκησης και…

οι άνθρωποι που χρόνια βρίσκονται στη ηγεσία του Συλλόγου, έχοντας κουραστεί και μη έχοντας άλλα αποθέματα δυνάμεων, αδυνατούν πλέον να συνεχίσουν.
Δεδομένου κι ότι όλες αυτές τις ημέρες δεν υπήρξε απολύτως καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος, από πρόσωπα που να επιθυμούν να αναλάβουν την ομάδα του Άρη, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, αυτή, να μην κατέβει στο πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Μελισσατίκων δεν έχει οικονομικές οφειλές ούτε σε τρίτα πρόσωπα (γιατρούς, προμηθευτές κλπ), ούτε στην Ένωση κι αυτό οπωσδήποτε αποτελεί ένα αβαντάζ για κάποιον που θα ήθελε να ασχοληθεί με τα διοικητικά, όπως και η καλή εικόνα του Συλλόγου αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αλλά και η περσινή πολύ καλή πορεία της.
Ωστόσο, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν κι αν εντός της επόμενης εβδομάδας δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον, τότε μάλλον η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη και το ενδεχόμενο η ιστορική ομάδα του Άρη Μελισσατίκων να μην κατέβει στο πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις