Ηττήθηκε 21-18 ο Κένταυρος από τον Άρη Νικαίας

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Νικαίας, με σκορ 18 – 21, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας της Αγριάς για το 2015. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες και είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι μέχρι το 50ο λεπτό. Το πιο καθαρό μυαλό των παικτών του Άρη, αλλά και ο παράγοντας τύχη σε κάποιες φάσεις έγειραν την πλάστιγγα για την ομάδα της Νίκαιας στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα…

…Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές άμυνες και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα το πρώτο γκολ του αγώνα να επιτευχθεί στο 6ο λεπτό του αγώνα, για την ομάδα της Νίκαιας. Το παιχνίδι κύλησε αμφίρροπο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, με πρωταγωνιστές τους Μπότσαρη (Κένταυρος) και Μελετάκο (Άρης) στο σκοράρισμα των δύο ομάδων, τις πολύ καλές άμυνες και τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων.

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, ο Άρης Νικαίας με μαν – του – μαν στον Μπότσαρη περιόρισε το σκοράρισμα του Κύπριου περιφερειακού. Όμως η ομάδα της Αγριάς με άμυνα για σεμινάριο στο πρώτα λεπτά του β ημιχρόνου, περιόρισε την επίθεση του Άρη Νικαίας και έβρισκε λύσεις επιθετικά με τους Ζωναρόπουλο και Ανδρέου. Έτσι στο 41ο λεπτό πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων, με σκορ 14 – 12.

Η ομάδα της Αγριάς δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή στα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού, με λάθη και αστοχία στην επίθεση. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Νίκαιας, με τις δύο συνεχόμενες αποβολές των Μπότσαρη και Αστέρη, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 51ο λεπτό (14 – 16). Με πιο καθαρό μυαλό και τύχη σε κάποιες φάσεις η ομάδα της Νίκαιας διεύρυνε τη διαφορά σε 4 τέρματα (15 – 19) στο 56ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε ο Κένταυρος Αγριάς ήταν να μειώσει τη διαφορά, με τον Καρανάσιο να εκτελεί εύστοχα πέναλτι σε νεκρό χρόνο και να διαμορφώνει το τελικό 18 – 21.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 0 – 0, 2 – 3, 5 – 5, 8 – 7, 10 – 9, 10 – 11,
12 – 11, 13 – 12, 14 – 13, 14 – 15, 15 – 18, 18 – 21,
Δίλεπτες: 5 (Κένταυρος) 3 (Άρης)
Πέναλτι: 3/3 (Κένταυρος) 4/5 (Άρης)

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαγιωτίδης, Καρατοσίδης, Κρατήρας, Κουρίδης, Αστέρης (1), Σταυρινίδης, Καρανάσος (1), Κεφαλάς, Λοίζου, Σκετόπουλος, Ανδρέου (4), Ζωναρόπουλος (4), Νούλης (1), Μπότσαρης (7), Μιμίκος

Άρης Νικαίας: Χαρμπής, Κουρής (1), Μπελέχρης, Μπαρμπαράκης, Βαλαντάσης, Γρηγοράκης (2), Μουλιάτος (1), Μελετάκος (11), Μαλανδρένιας (1), Τσαγκούλης, Χρηματόπουλος, Μπουλούμπασης (2), Κουρεντζής, Γραμματικόπουλος (2), Σωτηράκης, Πολίτης (1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις