17ο Τουρνουα Beach Soccer & Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 στο Χορευτό

Ο Αθλητικός Όμιλος “Κένταυρος” Ζαγοράς διοργανώνει και την φετινή θερινή περίοδο για δέκατη έβδομη συνεχόμενη φορά Τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 στην άμμο, στη παραλία του Χορευτού, αλλά και Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής μας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις. Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Α.Ο Κένταυρος Ζαγοράς, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ

Οι αγώνες του Βeach Soccer θα γίνουν στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 31/07 έως και 05/08, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Επίσης οι αγώνες θα γίνονται με σύστημα ομίλων-πρόκρισης.

XOREFTO

Το τουρνουά καλαθοσφαίρησης 3on3 θα γίνει στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη το διήμερο Σαββατο 15/7 – Κυριακή 16/72017. Η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων των ομάδων θα γίνει δύο ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά στα γραφεία του Συλλόγου.

Πληροφορίες όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στην σελίδα μας στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site: http://www.aozkentavros.gr του Α.Ο.Κενταύρου Ζαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεώργιο.

KENTAVROS AGRIAS

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις