«Ο “κυανόλευκος” απολογισμός του τριημέρου (13/2-15/2)»

Τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου των τμημάτων της Ερασιτεχνικής κατέγραψε και ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Αναλυτικά:

«Ολοκληρώνοντας το τριήμερο των αγωνιστικών υποχρεώσεων, σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας.

Την Παρασκευή 13/02 η ομάδα Νέων νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Π. Μαγουλάς.

Το Σάββατο 14/02 η ομάδα των γεν. 2003 νίκησε με 3-0 της Α.Ε.Δ.Β. Διμηνίου σε αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς.

Το Σάββατο 14/02 η ομάδα των γεν. 2001-2 ήλθαν ισόπαλοι με 0-0 με αντίπαλο τον Πύρασο στο Π. Μαγουλάς.

Το Σάββατο 14/02 η ομάδα των γεν. 2000 (Παίδων) νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Π. Μαγουλάς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήλθε στο γήπεδο και στήριξε τις προσπάθειες των παικτών μας σε φίλαθλα πλαίσια. Συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα κ. Βλάχο για την πολύ καλή διαιτησία του.

Την ίδια μέρα στον Αλμυρό, η ομάδα των γεν. 2004-5 επικράτησε του τοπικού Άθλου με σκορ 6-1, ανεβαίνοντας στην κορυφή του Πρωταθλήματος.

Συγχαίρουμε το Τμήμα Στίβου του Συλλόγου για την διοργάνωση μίας πολύ όμορφης εκδήλωσης για την κοπή πίτας του Τμήματος.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις