Σοκ στον Ολυμπιακό Β., εννέα μήνες εκτός ο Μαρτίνεθ

Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επαληθεύτηκαν στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στο χθεσινό (15/2) παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα, όταν γύρισε το γόνατό του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και σήμερα Δευτέρα (16/2) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως…

…αποκολλήθηκε έναν κομμάτι του χόνδρου στην επιγονατίδα, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό που θα αφήσει τον Μαρτίνεθ εκτός αγωνιστικής δράσης για εννέα περίπου μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.
Αντίθετα, ο τραυματισμός του Νίκου Μπουτζίκου δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Ο ποδοσφαιριστής στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ζάλη μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (17/2).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις