Ανανέωσαν οι τέσσερις αρχηγοί στον Άνθιμο Γαζή

Οι τέσσερις αρχηγοί του Άνθιμου Γαζή, Μπάμπης Κωστάκης, Βασίλης Μυλωνάς, Θανάσης Κουτσουνίδης και Λεωνίδας Γκούρης, ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας των Μηλεών. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι τέσσερις πολύπειροι ποδοσφαιριστές θα φορούν τα «μπλέ» και την νέα σεζόν, αφού ήρθαν σε συμφωνία με την νέα διοίκηση, για να βοηθήσουν την ομάδα και στην Α’ κατηγορία, όπου και θα αγωνίζεται φέτος ο Άνθιμος Γαζής, μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ.
Οι Κωστάκης και Μυλωνάς κατάγονται από τις Μηλιές, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τόσα χρόνια που βρίσκονται στον σύλλογο, ήταν από τους κύριους συντελεστές της ανόδου, ενώ και οι δυο θεωρούνται «παλιοσειρές», παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 25 και 26 χρονών αντίστοιχα.
Οι Κουτσουνίδης και Γκούρης δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού και οι δυο είναι αθλητές με «Α» κεφαλαίο, ενώ διακρίνονται τόσο για τα αγωνιστικά τους προσόντα, αλλά και για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και το ήθος τους. στα τόσα χρόνια παρουσίας των στα γήπεδα.
Η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Κουρούπη και τον Γενικό Αρχηγό κ. Παπαδή Θανάση, βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με τους παίχτες που ανήκουν ήδη στον σύλλογο, ώστε να επιτευχθούν ανανεώσεις, ενώ έχουν ήδη κλείστηκαν και συμφωνίες με νέους ποδοσφαιριστές (πέντε στον αριθμό) που θα ανακοινωθούν σύντομα και αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά των μεταγραφών τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις