Παναχαϊκή: Νέα εποχή, νέο σήμα!

Το ανανεωμένο της έμβλημα παρουσίασε η νέα Παναχαϊκή της Football League, κάνοντας ταυτόχρονα γνωστούς και τους βοηθούς του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Η ενημέρωση των Πατρινών για το νέο σήμα:

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 σηματοδοτώντας την πορεία της προς τα εμπρός, προχωρά στη νέα εποχή με ανανεωμένο σήμα.

Το face lift του σήματος έγινε με σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στη μέχρι σήμερα μεγάλη αναγνωρισιμότητά του αλλά και την πολύχρονη ιστορία του.

Ουσιαστικά πρόκειται για ανανέωση και όχι για νέο σήμα.

Κι αυτό γιατί στις ήδη υπάρχουσες αξίες του σήματος, με τα δυναμικά σύμβολα του Ηρακλή και της Νίκης να παραμένουν μέσα σε αυτό γιατί διαχρονικά ταυτίζονται με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, δημιουργήθηκε μια επιπλέον προστιθέμενη αξία.

Αυτή της προσθήκης του Μαύρου Σταυρού που είναι εμπνευσμένος από την Επαναστατική Σημαία του Ανδρέα Λόντου που πρωτοϋψώθηκε στην Πάτρα στην έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821 και την ταυτίζει περισσότερο με αυτήν.

Το χρώμα του νέου σήματος, ακολουθώντας πιο σύγχρονες αισθητικές αρχές και αξίες, έγινε πιο έντονο ενώ προς την ίδια κατεύθυνση άλλαξε και η γραμματοσειρά μέσα σε αυτό που έγινε πιο διαχρονική διατηρώντας παράλληλα και το δυναμικό χαρακτήρα της.

Στο ανανεωμένο σήμα προστέθηκε ένα χρυσό περίγραμμα που έχει άμεση αναφορά στο ένδοξο παρελθόν και την ιστορία της ομάδας, κυρίως όμως θέλει να ταυτιστεί με την προοπτική και το μέλλον της.

Δημιουργικός διευθυντής του ανανεωμένου σήματος είναι ο Σπήλιος Μούζουλας που συνεργάστηκε για το σκοπό αυτό με το τμήμα Marketing της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Νέοι συνεργάτες στην τεχνική ηγεσία

Νέος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Σωκράτη Οφρυδόπουλου αναλαμβάνει ο Ηλίας Κυριακίδης. Ο Ηλίας Κυριακίδης γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1985. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ, τον Ιωνικό, τη Λάρισα, τον Εργοτέλη, τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Έχει 6 συμμετοχές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κάτω των 21 ενώ έχει αγωνιστεί στο Champions League και το Europa League.

Το Τεχνικό ΤΕΑΜ της ομάδας ενισχύεται επίσης με έναν ακόμα γυμναστή. Τον Ηλία Σορώκο ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τις ομάδες του Φωκικού, του Ολυμπιακό Βόλου, της Νίκης Βόλου του Αγροτικού Αστέρα, του Ηρακλή Ψαχνών, ενώ την περσινή σαιζόν συνεργάστηκε με Αχαρναϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις