«Χτίζει» ομάδα με προοπτική ο Ολυμπιακός Β.

Με την απόκτηση του Μιχάλη Παπανικόλα ο Ολυμπιακός απέκτησε άλλον έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που έρχεται να προστεθεί στους Ντινόπουλο, Κόμνο, Κεσίδη, Ζέρη, Κολημήτρα, Μπόρα, Χαλκιά, οι οποίοι δουλεύουν επαγγελματικά με την πρώτη ομάδα και αποτελούν παρακαταθήκη για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όλοι τους διαθέτουν ταλέντο και… …αν προσεχθούν μπορούν να σταδιοδρομήσουν στην ομάδα, με την προϋπόθεση βέβαια να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις.

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να πρωταγωνιστήσει τη χρονιά που έρχεται. Βάζει τις βάσεις για να «χτίσει» μια ομάδα με προοπτική και μέλλον. Ο μ.ο. ηλικίας της ομάδας έχει κατέβει αισθητά, σε σχέση με πέρυσι και στον Ολυμπιακό επιχειρούν να κάνουν ότι και την περίοδο 2009-10. Να φτιάξουν μια ομάδα δυνατή, η οποία θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, χωρίς το ερχόμενο καλοκαίρι να φύγουν όλοι ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει ένα κορμό, με παίκτες που θα έχουν τις δυνατότητες να αγωνιστούν και σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο χρόνος, βέβαια, θα δείξει που μπορεί να φτάσει φέτος ο Ολυμπιακός. Ο σχεδιασμός, ωστόσο, με στόχο να ανέβει η ομάδα κατηγορία και από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι πως ανοίγονται άλλοι ορίζοντες για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Assos για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις