Στην Ιταλία την Κυριακή Καραγκούνης και Κωστένογλου

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Σέρχιο Μαρκαριάν, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας τα καθήκοντά του στην Εθνική Ελλάδας. Εντός της ημέρας, μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη των μελών του νέου τεχνικού επιτελείου της «γαλανόλευκης».
Στη συνέχεια, ο…

…καθένας θα επιφορτιστεί με τις δικές του ευθύνες και αρμοδιότητες για να είναι όλα έτοιμα όταν έρθει η ώρα του μεγάλου ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Νίκος Κωστένογλου θα μεταβούν την Κυριακή στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Βερόνα-Ρόμα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι αρκετοί από τους… Ιταλού διεθνείς, αφού στις δύο ομάδες ανήκουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μόρας, Ταχτσίδης, Μανωλάς, Τοροσίδης και Χολέμπας.
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής και ο βοηθός του Μαρκαριάν επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης».
Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός προπονητής θα δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις