Αναλαμβάνουν δράση οι οργανωμένοι για την Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/2) συνάντηση των επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργου Βαρούτσικου και Γιώργου Τόρη, με τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας. Η συνάντηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα γύρω από τον Ολυμπιακό, με…

…κυρίαρχο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και πως αυτή θα επιτευχθεί με τη βοήθεια και των οργανωμένων συνδέσμων.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από κοινού με τους οργανωμένους φιλάθλους θα κινηθούν δυναμικά το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, να καταλάβουν πως απαιτείται να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και η ΠΑΕ να καταθέσει πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ μέχρι τις 31/3, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση και για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Στην παρούσα φάση και μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή για τον Ολυμπιακό, αυτό που ειπώθηκε στη συνάντηση της διοίκησης με τους οργανωμένους, είναι πως θα πρέπει υπάρξει ενότητα στους κόλπους του Ολυμπιακού και ο καθένας από την πλευρά του να φροντίσει αυτή η ομάδα να έχει όχι μόνο παρόν, αλλά και μέλλον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις