Η κοινή συνέντευξη Tύπου Διμηνίου και Σαρακηνού ενόψει Τελικού (photos)

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (18/2, 14.00) στα γραφεία της Ένωσης ενόψει του μεγάλου Τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, μίλησαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Για την ομάδα του Διμηνίου μίλησε…

…ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαστεργίου, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Φαρασόπουλος. Από την ομάδα του Σαρακηνού, τον προπονητή της ομάδας του Σαρακηνού (Θανάση Ζιάκα) στη συνέντευξη Tύπου αντικατέστησε ο Θανάσης Ψαρόμπας, ενώ για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Σαρακηνού, μίλησε ο Τζόναθαν Βαΐτσης.

Στον Τελικό του Σαββάτου αναφέρθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Κώστας Θεοδώρου και οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων, Βασίλης Τζέκας και Γιώργος Μαυρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των εκπροσώπων των δύο ομάδων στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου:

Κώστας Παπαστεργίου (Προπονητής ΑΕ Διμηνίου): Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ για τη συνέντευξη τύπου πριν από τον τελικό. Ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, τη διοίκηση της ομάδος, τον κόσμο και για όλους αυτούς που συνέβαλαν από το καλοκαίρι, στην προσπάθεια να κάνουμε το Διμήνι μεγάλη ομάδα. Για να φτάσουμε ως τον τελικό, περάσαμε από πολύ δύσκολους αντιπάλους. Στον τελικό, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα, όπως ο Σαρακηνός, για να έρθει το πρώτο Κύπελλο στο Διμήνι. Η ομάδα του Διμηνίου είναι το καμάρι του χωριού. Θα ήθελα να αναφέρω κάποια παιδιά που βάλανε κι αυτά το λιθαράκι τους για να φτάσει το Διμήνι εδώ που βρίσκεται σήμερα. Αυτοί είναι οι Κώστας Σταπακόπουλος, Σπύρος Νούσιας, Θανάσης Τόμπρας, Αλέξης Φιλατζικιώτης και ο μεγάλος άτυχος της ομάδας μας, που του εύχομαι και περαστικά, ο Μανώλης Κανδίλας. Αισθάνομαι πως είμαι ένας τυχερός προπονητής, γιατί έχουμε μια διοίκηση που μας τα παρέχει όλα. Θέλω να γίνει ένας πολύ όμορφος τελικός. Πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Ζούμε για αυτή τη στιγμή και πιστεύω ότι θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές του αγώνα.

syn-typou-epsth-telikos 2015-02-18 009

Θανάσης Ψαρόμπας (Εκπρόσωπος ΑΣ Σαρακηνού): Λόγω επαγγελματικού και οικογενειακού προβλήματος του προπονητή μας, Θανάση Ζιάγκα, παρευρίσκομαι εγώ στη συνέντευξη τύπου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΘ και τα τοπικά κανάλια που βρίσκονται κάθε χρόνο κοντά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Φέτος, γίνεται το κάτι παραπάνω και αυτό είναι καλό και για την ΕΠΣΘ, αλλά και για το τοπικό πρωτάθλημα. Ο τελικός είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιχνίδι. Η ομάδα μας βρίσκεται μετά από 20 χρόνια ξανά στον τελικό και αυτό είναι ένα παραπάνω κίνητρο για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μας και είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα μας βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και αυτό το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις που κάνουμε στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το Διμήνι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Γνωριζόμαστε σαν ομάδες. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Ελπίζω ο τελικός να έχει πολύ κόσμο, από όλο τον νομό Μαγνησίας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα σηκώσουμε στο τέλος το Κύπελλο και θα το φέρουμε για δεύτερη φορά, μετά από είκοσι χρόνια ακριβώς, στο Σαρακηνό.

syn-typou-epsth-telikos 2015-02-18 005

Κώστας Φαρασόπουλος (Ποδοσφαιριστής ΑΕ Διμηνίου): Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, που είναι κοντά μας και μας βοηθάει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε σαν ποδοσφαιριστές. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε όλοι. Είμαστε έτοιμοι και εγώ και οι συμπαίκτες μου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Το γήπεδο είναι εξαιρετικό και ο αγωνιστικός χώρος πολύ καλός. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε ένα ωραίο γήπεδο σαν κι αυτό, με πολύ κόσμο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι. Σεβόμαστε το Σαρακηνό, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όμως με την κατάλληλη συγκέντρωση, έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι.

syn-typou-epsth-telikos 2015-02-18 007

Τζόναθαν Βαΐτσης (Ποδοσφαιριστής ΑΣ Σαρακηνού): Εύχομαι να πάει το παιχνίδι καλά για εμάς. Να παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο, όπως μας έχει προετοιμάσει ο Θανάσης Ψαρόμπας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, που καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για αυτή την ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα μας πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ελπίζω να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας μας περήφανο και να φέρουμε το κύπελλο στον Σαρακηνό.

Δημήτρης Μπιτολάς

*Οι δηλώσεις των Προέδρων των δύο φιναλίστ καθώς και του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΘ, κ. Θεοδώρου, θα δημοσιευτούν σε επόμενη ανάρτηση.

**Να σημειώσουμε πως ο Τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (Σάββατο 21/2, 14:30) θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ASTRA TV, διαδικτυακά από το goalpost.gr  και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 89.5

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις