Αίσθηση θα προκαλέσει ο Ισπανός που φέρνει η Νίκη Βόλου

«Φωτιά» έχει πάρει το τηλέφωνο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά τις αποδεσμεύσεις των Μασάνα, Γκολόσεβατς και Γκούμα, από προτάσεις για παίκτες που θα τους ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσουν την καριέρα τους στον «κυανόλευκο» σύλλογο.

Όμως, ο Ανδρέας Πάτσης, μαζί με τους Σέρτζιο Τσέροβιτς και Παναγιώτη Τζαναβάρα, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» που θα συμπληρώσει ιδανικά το παζλ του ρόστερ της Νίκης Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη… …μεσαία γραμμή, σε οργανωτικό, κυρίως, ρόλο και θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα, Γκολόσεβατς. Ενώ η αρχική σκέψη ήταν να αποκτηθεί ένα αμυντικό χαφ, εντούτοις οι παίκτες που αγωνίζονται σ’ αυτή τη θέση αποφασίστηκε πως καλύπτουν τις ανάγκες της ομάδας και η προσοχή στράφηκε στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με δημιουργικές ικανότητες.

Το νέο «10άρι» της Νίκης ταξιδεύει σήμερα στη χώρα μας από την Ισπανία, που είναι και η πατρίδα του, ώστε να περάσει εργομετρικά και τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με το αφεντικό του βολιώτικου συλλόγου ώστε να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του ονόματός του είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει αίσθηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις